• Fri 18 Sep 2020 08:48
    8971 visningar
    309 svar
    309
    8971

    Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!

    Jösses TS har nog ett hormonellt grinkärring sinne efter förlossningen. 

    Det är väl underbart att hans ex är så glad för er skull, och visar intresse? Visst kan det kännas lite mycket men det är väl bara att undvika att svara direkt. Och varför skulle hon inte kunnat få ta en titt på bebisen när hon lämnar storasyskonet? För mig är det helt absurt. Ert barn är ändå syskon till hennes barn, ni är en familj och det är fantastiskt roligt om man kan glädjas åt varandras välgång och ha en fin komunikation ihop. 

  • Fri 18 Sep 2020 12:45
    +2
    Ingrid1983 skrev 2020-09-18 12:03:44 följande:
    Minst lika viktigt? Alla är väl lika viktiga. Däremot är ju avståndet ett stort problem som ts, om hon varit normal, försökt kompensera för på alla sätt ihop med mannen. Känns som den här bonusfamiljgrejen är hyfsat ny, och 90-tals barnen blir de första vuxna där varannan individ vuxit upp med en styvförälder från helvetet. Man blir ju mörkrädd när man läser här vilken inställning många har. Hur kan föräldrarna sätta en annan vuxens behov före sitt barn? Obegripligt. Blir ju intressant att se hur framtidens samhälle ser ut, med psykiskt ohälsa osv..
    För mig är det helt oförståeligt hur vuxna kan ge sig in i relationer med barn från tidigare, utan att acceptera att partnern hade ett liv innan. Att man har någon sorts inställning att det är "din gamla familj" som ersatts av våran nya som ska prioriteras. Jag är född på 80-talet med ett halvsyskon, han var lika mycket barn till båda mina föräldrar. Hans pappa var alltid lika välkomen på hötgider/kalas eller en vanlig lördagskväll för att barnet önska att ha alla samlade. Halvbroderns farföräldrar var alltid välkomna och passade t.om mig och min syster som små fast vi inte delade genetik. Min svägerska är bonusmamma till en pojk och hon säger att hon har tre söner, inte bara två hon fött. Ex frun och hennes nya man (och barn) är också familj där alla kan umgås och hjälpas åt för barnens bästa.

    Man äger inte sina barn, man har dom till låns tills dom är vuxna nog att klara sig själva. Vi har inga rättigheter bara skyldigheter att skapa en dräglig uppväxt och fostra dem till självgående unga vuxna. 
Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!