• Just Precis

    Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!

    Corrie skrev 2020-09-16 20:47:11 följande:

    Mycket underhållande tråd när alla skriver långa inlägg för att försöka resonera med en rabiat TS från ett alternativt konto där de mest märkliga resonemang manifesteras. Här har vi tre alternativ: 1, Vi har med vanlig hederlig trollning att göra. 2, TS är väldigt väldigt ung och resonerar som en trulig tonåring. 3, TS alla hormoner är helt i otakt och hjärnan resonerar inte som vanligt.

    Ja, vi har alternativ 4 också i och för sig: TS har en kass personlighet. Vilket alternativ vi har att göra med vet vi inte, men det går ju inte att resonera med personen så det finns ingen mening med att skriva något vettigt mer.


    Hear hear
  • Just Precis
    Anonym (Bamse) skrev 2020-09-22 16:57:22 följande:

    Så han kan inte få offra 1 h på sitt ena barn? Hade varit betydligt mer tid om han hade haft han vv. Hade du gillat om bebisen bara fått 1 h per månad/ per vecka av hans tid? 1 h är ju ingenting det är typ så länge min man lägger på att bajsa per dag.


    TS kanske kan förslå för sin man att han läser och besvarar sms rörande sonen enbart samtidigt som han bajsar? Då går ju ingen viktig kärnfamiljetid förlorad!
Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!