Inlägg från: Anonym (s) |Visa alla inlägg
  • Anonym (s)

    Killar som är oskuld är omanliga

    Anonym (Strunta i) skrev 2020-09-18 20:48:37 följande:
    Det är ett av kriterierna - att man funkar sexuellt och har samma preferenser. En oskuld har ingen aning om vad gärna har för preferenser. Jag hade inte inlett ett förhållande utan att veta att man funkade sexuellt
    Ha ha och du tror att en man skulle ha koll på det bara för att han har råkat haft sex. Han kan ju lika gärna vara typen som bara tänker på att tömma och att det ska vara skönt för honom och sen skiter i hur det är för dig. Många män som ligger med många är så. På samma sätt kan en som aldrig haft någon just därför vara väldigt intresserad av att göra det så bra som möjligt för den tjej som ger honom en chans. Så du har ingen aning om en som har haft sex med flera innan kommer att vara bra bara för det. Du har lite omogen inställning. Låter snarare som att du inte vill ta så mycket ansvar i sängen utan bara ligga där och mannen ska sköta det.
  • Anonym (s)
    Anonym (Loo) skrev 2020-09-22 01:11:08 följande:

    Kan tänka mig att killen måste må skit...

    Jag har aldrig kopplat ihop manlighet och attraktion till en man med hur många sexpartners han haft. Jag har aldrig he?ler hört någon av mina väninnor göra det.

    Jag har aldrig blivit mer attraherad av någon bara för att jag fått höra att han knullat runt som en bock, eller blivit mindre attraherad av någon bara för att han verkat/sagt sig vara oerfaren. Jag har haft tillräckligt många män i mitt liv för att konstatera att det som betyder mest av allt är hans PERSONLIGHET. Det är DEN jag tänder på! Och ska jag vara ärlig så har jag varit med tillräckligt många olika män för att veta att SNÄLLHET slår högst. För mig.

    Har läst flera liknande trådar och det är alltid samma vidriga, patetiska kommentarer om att "INGEN kvinna vill ha en oskuld, det är lika bra att lägga ner"...vilket skämt. Grejen är den att det alltid också görs inlägg av kvinnor som anser motsatsen och som menar att sexuell erfarenhet inte alls har så stor betydelse, men dom inläggen glöms liksom bort lite grann...vi skriker väl inte lika högt helt enkelt. Men jag önskar att fler män kunde lyssna lite mindre på oempatiska, arroganta primadonnor och inte ta deras åsikter för universell sanning utan bara se det för vad det egentligen är; rent skitsnack från några få kvinnor som inte riktigt har alla hemma när det gäller hur fan man beter sig, helt enkelt. Det är ändå inga kvinnor man bör dras till. Min åsikt.

    Men det är ju som bekant oftast lättare att ta till sig det negativa, speciellt om självkänslan inte är på topp, så...men ändock, synd.


    Tyvärr vet man aldrig vilka som tänker att det är patetiskt och vilka som inte ser det som ett problem. Och det gör att det blir svårare och svårare att försöka ta initiativ. Plus att man har noll självförtroende när det gäller kvinnor. Som kille får man hela tiden höra att man är patetisk om man inte haft sex helst i högstadiet men senast under gymnasiet. Det var faktiskt här som jag för första gången sett kvinnor skriva att dom är ok med det. Annars har jag bara hört och läst kvinnor som tycker det är skumt och negativt. Och även här är det mest negativa åsikter. Det gör att om man var blyg i tonåren så känns det rätt så kört som vuxen eftersom det riskerar kosta mer än det smakar. För försöker man ta initiativ med fel tjej då kommer man bli en av dom som det drivs med. Accepterar man läget och lever i celibat då kommer man sakna kärlek och närhet. Men man slipper bli den som det drivs med. Man får fortsätta vara den kille som folk gillar och ser upp till.
Svar på tråden Killar som är oskuld är omanliga