Inlägg från: Anonym (-) |Visa alla inlägg
  • Anonym (-)

    Ni som INTE kör rosa barnvagn...

    Feminister brukar ju vara emot att man bara kör med rosa till flickor, eftersom de är emot könsroller.

  • Anonym (-)
    Anonym (Feminist) skrev 2020-09-22 20:30:47 följande:
    Det var inte det jag frågade i ts. Men om du nu vill veta så är det en flickfärg.
    Feminister brukar normalt anse att rosa INTE är en flickfärg. De är emot just att man kopplar en viss färg till ett visst kön.
  • Anonym (-)
    Anonym (Feminist) skrev 2020-09-22 20:32:56 följande:
    Men nu var det inte det jag frågade? V a r f ö r  k ö r  i n t e  f l e r  r o s a  barnvagn var frågan? Vad är det som är så svårt att förstå?
    För att de inte anser att det är feministiskt att köra rosa barnvagn bara för att man har en flicka. Du är ganska ensam feminist om den uppfattningen.
  • Anonym (-)
    Anonym (Feminist) skrev 2020-09-23 13:53:48 följande:
    Så lathet är viktigare än att stå upp för flickor status?
    Och du tramsar vidare, ser jag. Har du inget bättre för dig? Jag tror knappast det är en slump att din tråd blev flyttad till Sandlådan.
  • Anonym (-)
    Anonym (Feminist) skrev 2020-09-23 18:08:46 följande:
    Så bara för jag tycker annat än dig så betyder det att jag tramsar? Lägg ägg.
    Anonym (-) skrev 2020-09-23 18:03:53 följande:
    Och du tramsar vidare, ser jag. Har du inget bättre för dig? Jag tror knappast det är en slump att din tråd blev flyttad till Sandlådan.


    Du är mycket väl medveten om att din uppfattning att det är feministiskt att ha rosa barnvagn, inte delas av några andra feminister. Men istället för att formulera dig på ett sätt som skulle kunna starta en konstruktiv diskussion, t.ex: ?Har ni tänkt på att det kan ses som feministiskt att använda rosa till flickor, i motsats till vad feminister vanligtvis hävdar??, så skriver du en trådstart där du framställer det som om din uppfattning är den självklara. Sedan svarar du snäsigt till alla som ifrågasätter din åsikt, samt hävdar att ingen svarar på din fråga, trots att du fått åtskilliga svar i tråden. Varför du beter dig så här, vet jag inte. Antingen har du ett behov av att provocera eller så har du narcissistiska föreställningar om att du alltid vet bäst. Eller så är du bara uttråkad och vill skapa drama.
Svar på tråden Ni som INTE kör rosa barnvagn...