• Xlr8

    Ni som INTE kör rosa barnvagn...

    Anonym (Feminist) skrev 2020-09-22 20:16:55 följande:

    Ni som INTE kör rosa barnvagn, varför gör ni inte det? Jag själv kör rosa barnvagn, och har allt i rosa till min lilla flicka för att visa att jag är feminist, och för att visa mitt stöd till den kvinnliga färgen. Pojkar dominerar i så mkt annat. Så jag undrar varför så många inte köper rosa barnvagn för att stötta något kvinnligt/flickigt?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2020-09-22 20:18

    Nej jag är inte ironisk, så ni som tror det kan låta bli att kommentera i denna tråd. Tack!


    Är varken feminist eller villig att stödja den ideologi.

    Om något, påvisar det hur löjliga och verklighetsfrånvamade dess anhängare är, som tror att en färg på ett föremål ändra något.



  • Xlr8
    Anonym (eh) skrev 2020-09-23 19:04:14 följande:

    Ute i verkliga livet har jag nog bara sett en rosa barnvagn, så inte jättekonstigt att inte sett en om man inte aktivt googlat efter det?

    Ska tilläggas att inga av de större märkena som är testade enligt svensk standard erbjudit rosa vagnar förens stokke släppte sin rosa. Så för den som velat ha kvalitetsvagn har valet inte ens funnits tidigare


    Aa exakt ts är för barnmisshandel, en äkta feminist i sitt esse. Jämställdhet för alla, rosa barnvagnar för att visa sin styrka........... läga sin politiska ideologier före individens/barnets välmående.

    Ursäkta ovan parodi på feminismen, ligger lite sanning i det dock uppskruvad för att match deras sätt att agera.
Svar på tråden Ni som INTE kör rosa barnvagn...