Inlägg från: Familjen013 |Visa alla inlägg
  • Familjen013

    Konstigt beteende

    Hej!

    Lång historia kort. Separerad sedan 6 månader med två barn, ex utköpt från huset. Under tiden har hon betett sig märkligt där hon när vi inte träffats både varit snäll och sen blivit kall. I la d ignorerat mig. När vi ses har vi kul ihop och allt flyter på som vänner. Nu har hon berättat att hon träffat en ny kille under en kort period och att hon vill att han ska träffa våra barn. Dagen efter att hon berättat denne undra hon om hon kunde få va i huset som jag bor i pga ett stambyte. Det finns andra personer att fråga som föräldrar tex. Har heller inte hämtat alla sina tillhörigheter efter att hon flyttat ut.

  • Svar på tråden Konstigt beteende
  • Familjen013

    Nej hon ville va i huset under en dag bara. Men jag tycker det var märkligt att hon fråga mig och ingen annan när hon precis innan berättat om hennes nya kille. Sen överlag varför hon är så ojämn i hur hon är mot mig. Ena dagen vänlig och sen kan hon i nästa stund vara lite kall och avståndstagande.

  • Familjen013

    Låter klokt! Vi har båda sagt att vi vill ha en bra relation för barnens. Jag har varit vänlig hela tiden men hon tenderar att vara lite ojämn. Att hon inte hämtat alla sina tillhörigheter förstår jag inte heller. Vill inte ligga på men samtidigt har det gått ganska lång tid.

  • Familjen013

    Absolut jag förstår vad du menar. Hon och den nya killen har bestämt sig för att presentera varandra för sina barn. Båda har 2 barn var, dom har känt varrandra i ett par månader bara och jag tycker att hon brådskar men hon vill inte lyssna. Barnen går först, är det inte tidigt att gå hela vägen med detta redan?

  • Familjen013

    Självklart inte, men när barnen tycker att situationen är jobbig förstår jag inte varför man måste stressa med en sån sak. Hur bra känner man en person efter 2 månader där man dessutom har haft barnen halva den tiden.

  • Familjen013

    Jaa kärleken är väl blind som man säger. Känns bara inte så genomtänkt, undrar ju om dom tänkt på allt långsiktigt. Ett stort steg att föra ihop 2 familjer. Att få allt att fungera med 4 barn osv. Vet inte vad success raten är för att lyckas med en sån ekvation i långa loppet.

  • Familjen013

    Mycket intressant att läsa det ni skriver. Jag är inte den som tog steget att separera utan hon, även om jag gick i dom tankarna själv. Min känsla är att hon inte är riktigt säker på allt även om hon berättat om hennes nya fling och ska introducera honom för barnen och han för henne för sina barn. Varför hämtar man som sagt inte upp sin tillhörigheter annars när det gått ungefär ett halv år sedan hon flytta? Kan det vara för att man ska ha en ursäkt för att komma hit om allt skulle gå åt skogen? Efter at hon berättat om den här killen har hon sms:at frågor mm som hon egentligen inte behöver. Känns som att hon bara vill hålla igång någon form av konversation.

  • Familjen013

    Det jag tycker är lite jobbigt är att hon ska ha så bråttom med att presentera den nya för barnen. Jag vill bara inte att dom ska fara illa av det. Har man känt personen i fråga två månader och haft barnen halva den tiden är det för tidigt enligt mig. Jag vet ju som sagt inte varför men har man bestämt sig för att gå isär, träffat en ny borde man väl vilja få alla saker ur världen som binder en samman.

  • Familjen013

    [quote=80672836][quote-nick]Magical skrev 2020-09-29 15:04:11 följande:[/quote-nick]

    Att vara sams för barnen behöver inte innebära att man ska bli utnyttjad. Hon kan säkert vara i någon annans hus. 

    Hon har val som är närmare/smidigare att åka till. Borde man inte hellre VILJA åka till sina föräldrar/ syskon hellre än hem till sitt ex med?

Svar på tråden Konstigt beteende