Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Konstigt beteende

    Familjen013 skrev 2020-09-29 07:36:11 följande:

    Jag undrar varför hon drar ut på det? Hon har ju ändå valt att gå vidare med en ny person.


    Det är inte ovanligt att vara kluven när man avslutat en relation.

    Håll det på en vänskaplig nivå, utan att vara "vänner" om du förstår. Just nu behöver ni vänja er vid att inte vara ett par och det kommer bara att dra ut på processen och kan försvåra framtiden om ni har något slags mellanting.
  • Mortiscia80
    Familjen013 skrev 2020-09-29 08:33:37 följande:

    Absolut jag förstår vad du menar. Hon och den nya killen har bestämt sig för att presentera varandra för sina barn. Båda har 2 barn var, dom har känt varrandra i ett par månader bara och jag tycker att hon brådskar men hon vill inte lyssna. Barnen går först, är det inte tidigt att gå hela vägen med detta redan?


    Jo man kan tycka att det är för tidigt men å andra sidan kan man som f.d. inte säga ifrån om hon vill presentera honom, bara hoppas att det är en bra kille.
  • Mortiscia80
    Familjen013 skrev 2020-09-29 09:54:50 följande:

    Självklart inte, men när barnen tycker att situationen är jobbig förstår jag inte varför man måste stressa med en sån sak. Hur bra känner man en person efter 2 månader där man dessutom har haft barnen halva den tiden.


    Ja, det blir ju en rent filosofisk diskussion så klart. Personligen håller jag med om att man inte tar in en ny person (kärleksrelation) i sina barns liv så där tidigt men det finns så många som tänker annorlunda av olika orsaker. Ditt ex verkar inte ha problem med det, hon är säkert nykär och tycker att han är så underbar och tror att de kommer vara tillsammans för alltid, eller nåt.
  • Mortiscia80
    Familjen013 skrev 2020-09-29 10:28:59 följande:

    Jaa kärleken är väl blind som man säger. Känns bara inte så genomtänkt, undrar ju om dom tänkt på allt långsiktigt. Ett stort steg att föra ihop 2 familjer. Att få allt att fungera med 4 barn osv. Vet inte vad success raten är för att lyckas med en sån ekvation i långa loppet.


    Nej, genomtänkt är det nog inte :) Däremot är det svårt att säga hur utfallet blir, de kanske blir lyckliga familjen, eller gör slut om ett par månader. Hoppas att hon i så fall lär sig att inte ta in en främling för tidigt. Du får gärna påminna henne då, vänligt, annars lyssnar hon kanske inte.
Svar på tråden Konstigt beteende