• Jonnyn­ilsson
    Wed 30 Sep 2020 08:01
    9736 visningar
    43 svar
    -1
    43
    9736

    Rakning

    Anonym (-) skrev 2020-09-30 02:16:31 följande:

    Män som kräver rakat är pedofiler. De enda som naturligt inte har hår mellan benen är barn.

    Jag har aldrig rakat (är född 95) och kommer aldrig att raka mig heller.


    Du är ju fan dummare än tåget. Har absolut inget med pedofili att göra. Att du bara ens tänker tanken ger starka varningar.

    Kryp tillbaka under din sten igen ditt misslyckade miffo!

    Det är inte första och förmodligen inte sista gången når drar upp pedofilkortet när det diskuteras rakade kön. Och att man överhuvud taget får associationer till pedofili är helt sjukt.
  • Jonnyn­ilsson
    Sun 4 Oct 2020 09:50
    #32

    Ok somliga får pedofilvibbar när dom ser ett rakat kön vilket får stå för dem. Men man undrar ju lite hur det är kopplat i hjärnkontoret när man drar in barn i debatter om sexualitet.

    Nog om detta. Personligen föredrar jag rakat och min fru var rejält ansad när vi träffades. Så det är inget som jag har tvingat henne till. Nu är hon helrakad och trivs med det.

    Men en sak glömmer ni och det är när vi går ner och kan om det är lurvigt mötas av en inte helt angenäm lukt. Kisset fastnar i håret där nere och verkar inte försvinna helt vid normal tvagning. Jag har varit med när det var lite vanligare med riklig behåring mellan benen. Nu har jag levt monogamt i jättemånga år så har ingen aning hur det ser ut eller luktar nu för tiden. Ja förutom på frugan som får besök där nere med jämna mellanrum.

Svar på tråden Rakning