Inlägg från: Anonym (Ceb) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ceb)

    Jag känner mig mindre omtyckt pga att jag har hund

    Jag är ledsen, men som du beskriver din hund hade jag verkligen inte velat vara i närheten av den. Att du dessutom verkar okunnig om hundar gör att jag ännu mer förstår din familj. De vill säkert träffa dig, men din hund, så som du hanterar den, låter jättejobbig. Leta upp en hundkurs och få lite ordning på hunden.

  • Anonym (Ceb)
    Anonym (Hund) skrev 2020-10-06 21:06:49 följande:

    Och exakt VAD skriver jag som är så jätte dåligt tycker du? Att jag tar ansvar över hunden och håller den kopplad i sociala sammanhang med vissa familjemedlemmar tills jag kan bättre ( t.ex försökte jag ju fråga råd av en annan som kommenterade i tråden). Ja gud ja jag måste va en dålig människa. Tack för hundkurs tipset, har gått det redan.


    Det oroväckande är att du själv skriver att du inte vet hur du ska träna din hund. Sånt tar man reda på innan man köper hunden eftersom den behöver tränas från första början.

    Ingen har väl sagt att du är en dålig människa? Du frågar vad vi hade gjort i din sits och det ganska enstämmiga svaret är: uppfostrat hunden. Det beteende du beskriver att din hund har är det inte många som gillar.

    Separera ditt jag från hundens. Din hund är inte du. Om folk ogillar din hund betyder det inte aff de ogillar dig. Att folk tycker att du gjort en sak mindre bra betyder inte att du är en dålig människa.
Svar på tråden Jag känner mig mindre omtyckt pga att jag har hund