• Mon 12 Oct 2020 17:16
    13955 visningar
    435 svar
    -3
    435
    13955

    Fruns älskare

    Det är ju en ren hämndaktion som med stor sannolikhet görs under starka känslor.
    Jag tycker det kan vara okej, men man ska inte lura sig själv och andra med argument som att man tar ansvar och att det är "rätt". Det är hämnd kort och gott.

  • Mon 12 Oct 2020 17:35
    #18
    Anonym (sådär) skrev 2020-10-12 17:28:38 följande:
    Nej det är det absolut inte, som bedragen vet man precis hur extremt vidrigt det är att ha varit grundlurad och inte haft någon chans att förhålla sig till det och göra något åt det och hur bra det är att ha fått veta sanningen så man fick en chans att förhålla sig till det och göra något åt det. Givetvis kommer man känna empati för den dra personen som fortfarande blir förd bakom ljuset.

    Naturligtvis känns det skönt att ge den som deltagit i att fucka upp ditt eget förhållande en läxa i "som man bäddar får man ligga" oxå. Men det ena utesluter inte det andra, Man kan göra det av båda anledningar och båda väger lika tungt.

    Vad är det som är så enorm fel i att vilja hjälpa någon annan i samma situation?
    Säger som sagt, att det inte är fel. Men hur vida man hjälper någon är högst oklart. Det vet man inte ett dugg om.
    I bästa fall kan det vara ett stöd, i sämsta fall har man initierat att någon får en morakniv i ryggen. Och där i mellan kan det finnas säkert hundra scenarios som drar åt olika håll helt utanför den egna kontrollen.
Svar på tråden Fruns älskare