Inlägg från: Anonym (+) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Fruns älskare

    Anonym (Stina) skrev 2020-10-12 18:46:41 följande:
    Kan garantera dig att så patetisk att jag skulle springa med skvaller för att döva mins egna tillkortakommanden kommer jag aldrig att bli. Har knappast med brist på självkänsla eller brist på ryggrad att göra när man låter andra leva sina liv och tar ansvar för sitt liv och sin egen relation i första hand.

    Det var min flickvän som trampade på mig, ingen annan och det har vi sedan länge talat ut om och lagt bakom oss. På vilket sätt skull jag mått bättre av att springa som någon jävla skvallerkärring tror du.
    Att tala om sanningen för någon är varken skvaller eller skvallerkärring
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Stina) skrev 2020-10-12 19:17:27 följande:
    Jo det är det när skvallret har som primärt syfte att såra och förstöra.
    Och du kan läsa folks tankar ?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Stina) skrev 2020-10-12 20:30:36 följande:
    Du tror nog att människor är dummare än vad dom är. Väldigt få som valt att leva med en som är otrogen har gjort det utan att att ha känt det på sig. Många väljer att blunda för att det är enklare än att titta sin partner djupt i ögonen och fråga hur det ligger till. Ingen av de personer jag känner har fått en otrohetsaffär avslöjad som dom innerst inne inte redan visste om. Var på samma sätt när jag klev ut ur garderoben för 30 år sedan, alla visste redan om det men ingen vågade fråga hur det låg till. Min erfarenhet är att ett erkännande om otrohet otroligt sällan kommer som någon överraskning så det är många som väljer att blunda. Jag gjorde det inte utan jag tog det svåra samtalet och det tog några timmar sedan valde hon att tala sanning och vi tog det vidare därifrån att få det genom en skvallerkärring istället för att litat på min magkänslan och ta det svåra samtalet hade gjort att jag förmodligen missat en massa underbara år med min älskade flickvän så sluta transa om att folk vill veta för de allra flesta vet redan men väljer att blunda.
    varför fortsatte du inte att blunda?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Stina) skrev 2020-10-13 10:16:17 följande:
    Då är det självklart inte hämnd men om det hjälper eller inte är högst individuellt så där måste man ha rejäl fingertopskänsla, oftast är det smartast att göra klart för den som är otrogen att jag vet vad du håller på med.

    Har själv gjort så vid ett tillfälle och då får den otrogne chansen att tala ut utan att det blir den drama som det blir när skvallerkärringar är i farten.

    Jag vet att du vet att jag klassar skvallerkärringar som den lägsta formen av människa man kan träffa på så det är inte mycket idé för dig att lägga energi på denna diskussion en gång till.
    Anonym (Stina) skrev 2020-10-13 10:25:14 följande:
    Lilla Molly, jag vet att du råkat ut för en otrohetsaffär och att det är det största trauma du råkat ut för i livet, vi har haft denna diskussion vid upprepade tillfällen tidigare så du vet också att jag inte ser otrohet som ett så stort trauma som du gör. Du vet som sagt också hur jag ser på skvallerkärringar så det är minst sagt onödigt att vi skall ta detta i hundra varv till ännu en gång för vi kommer aldrig under några omständigheter att förstå oss på varandra och hur vi tänker och känner.

    SKVALLERKÄRRINGAR verkar vara ditt livs största trauma ?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Stina) skrev 2020-10-13 11:46:29 följande:
    Det kan du ge dig på. Att som 13åring förlora sina föräldrar och sin mormor i en trafikolycka var också traumatiskt och på en helt annan nivå än att jag råkat ut för otrogna partners några gånger i livet.
    Men jag undrar varför det väcker sådan avsky att en person bara påtalar det som är sant?
Svar på tråden Fruns älskare