Svar på tråden Fruns älskare
 • Anonym (Fruga­n)
  Mån 12 okt 2020 15:31
  1536 visningar
  435 svar
  +3
  Inlägg från Anonym (Frugan) Visa alla inlägg
  435
  1536

  Fruns älskare

  Jag hade kontaktat den andra kvinnans man och berättat allt jag vet, utan tvekan!

  Och jag skulle bara vara tacksam om den person som vet om att min man är otrogen skulle berätta för mig. Oavsett om det är den andras partner, en vän eller vem det än är. Det är alltid bättre att få veta.

 • Anonym (Fruga­n)
  Mån 12 okt 2020 21:18
  #46
  +1
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-12 17:38:00 följande:

  Men herre gud. Vi talar om lite sex utanför relationen inte om att någon är massmördare eller startat ett tredje världskrig


  Ja då är det väl inte så mycket att hymla om heller eftersom det är så oviktigt och betydelselöst...
 • Anonym (Fruga­n)
  Tis 13 okt 2020 06:04
  #57
  +1
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-13 04:25:29 följande:

  Kan garantera att självkänslan är god och det är alltid nyttigt att se sin roll i saker som sker. Det var självklart en jobbig tid att gå igenom men faktum är att det nog var det riktigt nyttigt för vår relation. Dels lärde vi oss att kommunicera och vi lärde oss också att inte ta vara för givet utan faktiskt vårda varandra och vår relation. Är så förbaskat trött på människor som inte vill se sin del i sammanhanget och som per automatik klassar människor som är otrogna som onda. Det handlar mycket sällan om att man är otrogen för att man är ond utan om att har ett behov av att känna sig bekräftad och värd att få känna kärlek om så bara för en liten stund men man saknar verktygen att kommunicera detta behov eller så har man en partner som det inte går att kommunicera med om behov och lösningar för att tillfredsställa dessa behov.

  Att vara en skvallerkärring är alltid ett val som grundar sig i att man har så dålig självkänsla att man tror att man mår mindre dåligt av att få andra att må dåligt också.

  Självinsikt är en smärtsam process så jag förstår till fullo att människor tar den enkla vägen med att se människor som är otrogna som onda och den som blir bedragen som offrar och ser världen i svart och vitt men så enkelt är inte livet utan det är förbaskat nyttigt se hela bilden och faktiskt se att det ofta finns helt naturliga förklaringar till varför saker händer.

  Personligen så har jag väldigt svårt att tro att man som bedragen inte har märkt något om man inte aktivt väljer att blunda eller har osedvanligt dåliga känselspröt för energin i relationen. Världen har helt enkelt inte så många fullblodspsykopater att alla som är otrogna kan göra det utan att skicka ut väldigt tydliga signaler. En fullblodspsykopat avslöjar sig på andra sätt så gör man valet att ha en relation med en sådan person så har man ett stort egenansvar i det som händer men som alltid är det väldigt enkelt att dra på sig offerkoftan och blunda för sin egen del i det som sker.


  Diskussionen handlar inte om huruvida de otrogna gör det av ondska utan om det är rätt att berätta för.partnern. Otrohet behöver inte alltid vara slutet för en relation men om man ska få de där positiva effekterna där man börjar kommunicera och vårda relationen så förutsätter det ju att den andra partnern får veta om det. Så då gör man alltså båda en tjänst som berättar?

  Långt ifrån alla anar något, den som varit/är otrogen är oftast oerhört bra på att dölja det och oftast är man ju otrogen när risken för att bli påkommen är minimal. Jag har själv varit otrogen flera gånger i olika relationer och har blivit bedragen vad jag vet ett par gånger, det har garanterat hänt fler gånger som jag inte haft en aning om. Mina bedragna partners har aldrig anat något utom en som var misstänksam. Jag höll god min och låtsades som ingenting bara, varför skulle partnern ana något? Jag har inte gått och smusslat med mobilen direkt, och det växer inte ut hår i handflatorna som avslöjar en.
 • Anonym (Fruga­n)
  Tis 13 okt 2020 07:20
  #59
  Anonym (Stina) skrev 2020-10-13 06:53:25 följande:

  Du måste skämta, Antingen har du extremt dåliga känselspröt eller så ljuger du för dig själv. Självklar känner man om energin i relationen förändras. Jag har i alla relationer där det förekommit otrohet känd energin direkt. Inte fan behöver man hitta konstiga SMS och liknande för att känna att något är fel.


  Jag har gått direkt från min älskares säng till min sambo (har förstås duschat först) och han anade ING-EN-TING. Du blir inte brännmärkt i panman bara för att du varit otrogen, du skakar inte heller av nervositet eller dåligt samvete. Du agerar bara precis som vanligt, lite extra vänlig kanske, ställer dig och lagar mat eller vad du nu hade gjort en helt vanlig dag efter jobbet.

  I en relation hade jag en älskare en längre period, en kursare till mig. Han var hos oss och hälsade på och pratade med min sambo, han anade absolut inget då heller.

  Vad inbillar du dig att det är för signaler man sänder ut när man är otrogen, blir man självlysande eller får hårväxt i pannan? ;)
Svar på tråden Fruns älskare
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...