• Anonym (Potat­isgree­s)
    Tue 13 Oct 2020 07:57
    14312 visningar
    435 svar
    435
    14312

    Fruns älskare

    Tycker det finns alltför många småpoliser ute i samhället...när det gäller saker som de inte har något att göra med öht. Gäller det liv och lem så pratar vi om helt andra saker, så jämför inte äpplen och päron. Håll rent utanför egen dörr i första hand. Lägga sig i andras öden blir bara too much tycker jag. Luktar för mkt bitterhet och hämnd i mina öron. Sen kan det tyckas vara omoraliskt och svinigt osv...men tycker det är deras sak att reda i när tiden är mogen.

  • Anonym (Potat­isgree­s)
    Tue 13 Oct 2020 08:21
    #65
    Anonym (Trötter) skrev 2020-10-13 08:15:43 följande:
    Lite konstig inställning att tro att man ska kunna göra vad som helst utan att folk reagerar. Utför man handlingar som aktivt skadar andra människor så är hämnd kanske något man får vara beredd på.

    Inte konstigt alls. Vi är olika och tycker således olika. Vi har olika bagage och orsaker/anledningar. Reagerar olika och handlar olika i olika situationer. Sen om det anses vara rätt eller fel av dig eller mig är en annan sak :) Är det rätt att handla och reagera så man känner sig bättre till mods själv samtidigt som man ställer andras liv på ända?
  • Anonym (Potat­isgree­s)
    Tue 13 Oct 2020 08:34
    #67
    Anonym (Trötter) skrev 2020-10-13 08:27:03 följande:
    Nej egentligen inte. Men det är precis det otroheten har gjort varför en motreaktion kanske inte är helt märklig. Två fel gör inte ett rätt men jag tror att det är en ganska naturlig reaktion.

    Jo, reaktionen i sig är ju naturlig.
  • Anonym (Potat­isgree­s)
    Tue 13 Oct 2020 12:32
    #94
    Anonym (Min åsikt) skrev 2020-10-13 12:22:36 följande:
    Jag är inte det minsta bitter och har aldrig varit. Jag blev förbannad när otroheten avslöjades och var nära att slå sönder mannen ifråga men lyckades hejda mig. Jag slängde ut henne sen var det bra med det. Såna människor är inte värd min energi. Jag har sedan dess träffat en ny kvinna och är lyckligare än någonsin och jag bryr mig inte alls om vad min fd fru gör eller inte gör....däremot ville jag inte att hans fru skulle behöva leva en lögn längre. Inser du att du är i klar minoritet i den här frågan. Detta till trots så envisas du med att alla andra har fel och du har rätt...suck... Hamnar du ofta i konflikter i livet på grund av att "alla andra" har fel eftersom de inte tycker som du?

    Menar du ?alla andra? som i normen som skapats av alla ?normala?? Tycker inte rätt eller fel definierar denna moraliska frågeställning alls. Allt är långt ifrån svart eller vitt här i livet.
Svar på tråden Fruns älskare