Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Fruns älskare

    Anonym (Dina) skrev 2020-10-21 11:52:48 följande:
    Så du tror på fullaste allvar att de 9/10 som hade velat veta inte kan reagera på samma sätt om de senare får reda på att andra vetat om att de blev bedragna?

    Du har en otrolig förmåga att BARA utgå från DIG när du resonerar. Jag tänker precis som Molly. Om min partner bedragit mig så har hen våldfört sig på den allra mest grundläggande principen i vår relation, ärlighet. Finns inte den grunden så rasar hela huset. I mina relationer är ärligheten grunden som hela huset står på och som man bygger ifrån. Relationen är inte värd ett skvatt för mig om ärligheten inte finns där. Huset finns inte utan grund.

    Jag förstår att du resonerar annorlunda. Det är helt okej. Men du kan verkligen inte tala för någon annan än dig själv i den här frågan. Precis som jag bara kan tala för mig själv. Konstigt nog verkar det vara fler som resonerar som jag.
    Jag tror i princip inte att folk vänder sig mot att du tänker annorlunda (än de flesta) utan att du med sådan ihärdig tvärsäkerhet tror dig att veta vad som är bäst för alla andra. På ett sätt är du precis samma skrot och korn som de som berättar om otrohet av hämnd. Du låter bli att berätta på grund av din egocentriska bild av att alla ska vara som du.
  • Anonym (Anonym)
    Xenia skrev 2020-12-11 23:19:56 följande:
    Men varför tror du att din verklighet är den rätta?

    Och vad har du för grund för att kalla andra med andra normer för "skenheliga"? Vet du ens vad det ordet betyder?

    Du hånar de som tycker annorlunda än du. 

    Stinas åsikter behöver man inte bry sig om. Hon verkar vara en riktig översittare. Mao lär hon knappast övertyga någon annan. Om hon vore så nöjd med sitt liv som hon låter påskina skulle hon inte ha ett sånt behov av att trycka ner andra.
Svar på tråden Fruns älskare