Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Fruns älskare

  Fre 16 okt 2020 12:23 Läst 0 gånger Totalt 435 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Stina) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Stina­)
  Återställ
  Fre 16 okt 2020 12:23 #273
  Xenia skrev 2020-10-16 12:11:55 följande:

  Ja, varför förväntar man sig av den bedragne att den ska agera moget och storsint? Om otrohet är förståeligt och förlåtligt, så är hämnd det också.

  Frågan är om det är positivt för den andra bedragna parten. I detta fall var det så. När skulle det vara negativt? Om frun varit väldigt labil och skulle blivit så förtvivlad att hon tog livet av sig. Men det känns rätt långsökt.


  Finns tyvärr många andra scenarier och också faktiska händelser där behovet av att komma med avslöjanden har ställt till det. Vet minst två kvinnor som levde i väldigt misserabla relationer som dom inte orkade bryta sig ur där avslöjanden om otrohet slutade med sjukhusvistelse. I dessa fall har i alla fall jag min empati med kvinnorna som blev misshandlade även om orsaken till misshandeln var att dom haft lite nöje vid sidan om. Så även om syftet kan tyckas gott kan man bidra till en katastrof. Inget jag vill ha på mitt samvete men det är förmodligen bara jag och någon till som resonerar så fruktansvärt omoraliskt i världen.
 • Anonym (Stina­)
  Återställ
  Fre 16 okt 2020 13:49 #278 -1
  Anonym (sådär) skrev 2020-10-16 13:05:21 följande:

  Så du menar att ha blivit bedragen i 5 år av sin partner inte är viktigt?

  Dessutom avgörs viktighetsgraden inte av den som berättar eller den som undanhåller utan av den som är drabbad. Och enda sättet för personen att öht kunna avgöra hur viktigt eller oviktigt det är, är genom att personen får reda på sanningen


  Du tycks helt sakna förmågan att sätta saker i rätt perspektiv. Du har haft en partner som har haft sex utan att du fått vara med, större en så är det inte. Du har inte suttit fången, blivit våldtagen eller misshandlats under dessa år på grund av din partners handling. Det enda som hänt är att du fått din stolthet lite tilltuffsad när du fick reda på att din partner haft någon annan vid sidan om. Knappast något världsavslöjande som skulle ge en journalist stora journalistpriset eller ett hot mot demokratin eller världsfreden. Kanske en katastrof i din lilla värld men i ett större sammanhang en mycket obetydlig händelse.
 • Anonym (Stina­)
  Återställ
  Fre 16 okt 2020 14:42 #281 -1
  Anonym (sådär) skrev 2020-10-16 14:24:52 följande:

  Det är snarare du som inte verkar kunna tänka utanför din egen lilla värld. Det handlar absolut inte enbart om att personen haft sex som du envist försöker få det till. Det handlar faktiskt inte ett skit om sex öht utan om att personen gått bakom ryggen ljugit och manipulerat sin partner för att kunna ha sex med andra. DET är den verkliga problematiken med otrohet, inte sex.

  Men det tror jag att du egentligen mycket väl förstår, för var det inte precis de frågorna du vägrat svara på?

  1) är det skillnad på att knulla andra med sin partners medgivande och utan?

  2) Är det ok att gå bakom ryggen på sin partner?

  3) Är det ok att ljuga för sin partner?

  4) Är det ok att manipulera sin partner?

  Men det går ju bra att spela dum, vägra svara på dessa enkla frågor och fortsätta låtsas som att det bara handlar om sex.... dvs cynisk och falsk argumentation.


  Vad handlar det om då om det inte är sex. I ditt fall kan jag mycket väl tänka mig att det också handlar om en ventil för att orka. Jag är hyser stor respekt för din partner som tydligen stod ut med dig i över fem år. För mig räcker det med vad du skriver här för att inse det måste vart ett rent helvite för din partner.
 • Anonym (Stina­)
  Återställ
  Fre 16 okt 2020 14:59 #286 -1
  molly50 skrev 2020-10-16 14:53:29 följande:

  Detta skrev du själv i inlägg #71.

  "Då är det självklart inte hämnd men om det hjälper eller inte är högst individuellt så där måste man ha rejäl fingertopskänsla, oftast är det smartast att göra klart för den som är otrogen att jag vet vad du håller på med.Har själv gjort så vid ett tillfälle och då får den otrogne chansen att tala ut utan att det blir den drama som det blir när skvallerkärringar är i farten."

  Hur kommer det sig att det var ett svek när jag gjorde så men inte när du själv gjorde samma sak?


  Mycket enkelt jag talade med den som var otrogen sedan fick personen själv välja. Jag skulle inte gått vidare med att tala med någon partner vilket jag aldrig heller hotade med att göra även om personen i fråga inte kunde veta hur jag skulle gå vidare. I övrigt var det en otrohet som jag avslöjade inte en otrohet jag fått reda på i förtroende. Rätt stor skillnad med andra ord.
 • Anonym (Stina­)
  Återställ
  Fre 16 okt 2020 15:26 #291 -2
  Anonym (sådär) skrev 2020-10-16 14:51:43 följande:

  Om du svarar på frågorna så kommer det framgå med all tydlighet.

  Men det är ju precis därför du vägrar svara på dem, eller hur Stina?


  Sluta upprepa dig till dumhet. Allt handlar om att din partner ville ha sex med någon annan än dig. Det är vad det handlade om det för självklart med sig vissa konsekvenser med att kanske behövs gå bakom ryggen och kanske fara med lite osanning svårare än så är det inte.
 • Anonym (Stina­)
  Återställ
  Fre 16 okt 2020 15:32 #294
  molly50 skrev 2020-10-16 15:19:03 följande:

  Jag undrar också varför du kände ett behov av att berätta för din vän att du visste om otroheten,om du inte hade för avsikt att själv berätta?

  Du tycker ju inte ens att otrohet är fel.


  Otrohet i sig har jag idag inga stora problem med detta hände när jag var mycket yngre och det var en yoga lärare som var tillsammans med en av mina bästa vänner och utnyttjade det band som blir mellan lärare och elever och i detta fall rätt unga elever. Enligt min mening inte helt genuint samtycke utan rätt mycket att utnyttja sin position därav mitt agerande som blev riktigt bra då han slutade med detta och han sökte också hjälp för sitt sexmissbruk.
 • Anonym (Stina­)
  Återställ
  Fre 16 okt 2020 15:36 #295 -1
  Anonym (sådär) skrev 2020-10-16 15:28:21 följande:

  Haha... och så slingrar du dig undan frågorna igen... hmmm undrar varför Stina?


  Inte på något sätt. Om du läser vad som står så står svaret på alla frågor i mina i lägg. Om du inte kan tolka detta så är det inte mitt problem så sluta upp med att upprepa frågor som du fått klara och tydliga svar på för länge sedan om du tänker till lite.
 • Anonym (Stina­)
  Återställ
  Fre 16 okt 2020 15:37 #296 -1
  Anonym (sådär) skrev 2020-10-16 15:26:54 följande:

  Det är kanske inte så konstigt att man tar till vidriga exempel för att belysa vikten av att avslöja sanningar när man har med personer som konsekvent försöker snacka bort alla slags exempel genom att tolka dem bokstavligen.

  Oavsett om du tycker den ena handlingen är vidrigare än det andra så är ju själva poängen fortfarande högst relevant. Så varför lägga så mycket fokus på vidrighetsgraden i jämförelsen istället för poängen?


  Vilken poäng. Det är ju bara trams som du skriver.
 • Anonym (Stina­)
  Återställ
  Fre 16 okt 2020 16:17 #299 -2
  Anonym (sådär) skrev 2020-10-16 16:01:42 följande:

  Jasså. jag ser inget svar på någon fråga?


  Hur jävla tydlig måste man vara för att du skall fatta. Lögner, att gå bakom ryggen och liknande är en naturlig del i en otrohet och är något som berör dom inblandade inga andra. Således skiter jag fullständigt i den delen av andras relationer och det som händer i min relation tar jag ansvar för och löser tillsammans med min partner och ingen annan. Att jämföra det med våldtäkter och annat är så dumt så det går inte att beskriva. Skall man göra en jämförelse om vikten vad som händer i grannens sovrum så länge det handlar om sex under samtycke så är det lika intressant som om du dricker ditt kaffe med eller utan socket. Att det som händer i ditt sovrum är centrum i din lilla värld för stå för dig, jag skiter fullständigt i vad som händer där och jag hoppas att du skiter i vad som händer i mitt. Hoppa att detta var tydligt nog så att även du fattar.
 • Anonym (Stina­)
  Återställ
  Fre 16 okt 2020 16:35 #301 -2
  Anonym (sådär) skrev 2020-10-16 16:26:03 följande:

  Det är väl just tydligheten som lyser med sin frånvaro... bara en massa trams hit och dit men inga raka svar. Vem tror du att du lurar? ALLA i denna tråd har ju fattat exakt varför du vägrar svara på frågorna och spelar dum när det passar dig.

  Och på samma sätt sitter du och låtsas som att du inte förstå poängen i liknelser.

  Ditt sätt att argumentera är lika cynisk och falsk som dina moraliska värderingar.


  Kan förstå att din partner behövde lite lugn och ro och sökte sig till lite skoj vid sidan om. Du har aldrig funderat över varför det som hände i er relation hände. För mig är det i alla fall rätt uppenbart.

  För min del så satte jag mig ner och pratade med min flickvän och genom att se att det fanns helt naturliga förklaringar till att hon sökte bekräftelse på annat håll växte vi båda två i detta. Alla har inte förmågan att se sin del utan trampar runt i offerkoftan och tycker att alla borde tycka synd om mig i detta. I ditt fall tycker jag inte ett dugg synd om dig och jag betvivlar starkt att du försöker dra några lärdomar av det som hände i din relation.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll