• Anonym (Anony­m)
    Thu 27 May 2021 08:45
    2565 visningar
    16 svar
    16
    2565

    Upprepade missfall efter första barnet (pojke)

    Elive skrev 2021-05-26 23:45:22 följande:

    Hej,

    Ville mest ge uppdatering i min egenstartade tråd, ifall någon människa nån gång skulle hitta detta :) Av egen erfarenhet vet jag att man ofta blir nyfiken av hur det gick.

    För min del är jag nu gravid i vecka 30 och det känns så obeskrivligt bra, är så glad och tacksam. Fortfarande spökar orostankar om graviditeten men för varje dag som går blir det bättre.

    Om allt går bra för mig denna gång så blev det i så fall ?fjärde gången gillt? med tre missfall innan denna graviditet. Har ingen aning om vad som kan ha varit orsaken bakom, ren otur?

    Även om jag är mitt uppe i tredje trimestern och har fullt fokus på att den här bebisen ska komma ut snart kan jag inte låta bli att tänka/hoppas att jag ska få chansen till ett ytterligare barn i framtiden. Med förhoppning om att undslippa missfall eller vad man ska säga.

    Allt gott!

    E


    Skönt att höra att det finns hopp! Har precis plussat för fjärde gången - har 2 MF och 1 MA i ryggen och inga barn ännu. Gjordes nånting annorlunda denna graviditet än tidigare? Fick du exempelvis Lutinus eller nåt utskrivet?
Svar på tråden Upprepade missfall efter första barnet (pojke)