Inlägg från: Anonym (!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (!)

    Om din partner är otrogen, vill du att någon berättar det för dig?

    Jag kan varken svara ja eller nej på den frågan. Hade min man haft ett oöverlagt engångsligg på fyllan som han verkligen ångrar så hade jag inte velat veta. 

    Hade han haft någon slags överlagd intim kontakt med någon, oavsett sex eller inte, där han uttrycker eller känner att det inte är mig han vill leva med så hade jag velat veta. 

    Jag tycker att det här är en fråga med så många gråzoner att det är svårt att veta exakt vart man står. Det finns så många saker som kan påverka. Jag hade till exempel inte kunnat leva med en man som inte är monogam i grund och botten. En man som längtar efter att vara otrogen eller planerar att vara otrogen tappar sitt värde för mig. Samtidigt kan jag ju förstå att det är mycket som spelar in. Jag själv skulle ju kunna vara orsaken till att han söker sig till någon annan. Jag kanske har betett mig som ett svin och inte tagit hans behov på allvar alls. Kanske skulle en otrohet öppna mina ögon. 

    Jag vet inte. Jag tycker att det är en svår fråga som innehåller många saker att ta med i beräkningen. För mig är det en för komplex fråga för att svara ja eller nej. 

Svar på tråden Om din partner är otrogen, vill du att någon berättar det för dig?