Inlägg från: Anonym (också i samma situation) |Visa alla inlägg
  • Anonym (också i samma situation)

    14 årig dotter vill sova hos kille

    Vår dotter som snart är 14 år har också börjat fråga om hon får sova över hos sin pojkvän lite till och från. Inte så seriöst kanske än men hon försöker väl känna på vattnet lite om hur vi resonerar kring det tror jag. 

    Vi tänker så här. Vill dom ha sex så kommer dom ha sex ändå och det kommer inte en övernattning göra skillnad på. Jag och dotterns pappa blev ett par när vi var 14 år båda två (20 år sedan nu) och hade sex på dagen i mitt flickrum, på skoltoan på rasten, i skogen vart som helst mer eller mindre.

    Vi fick inte sova över förrens vid 16 års ålder heller eller hur gammal man nu är när man går på gymnasiet. Mina föräldrar var stränga och hade träff och möte med hans föräldrar, min pappa plockade bort dörren till mitt sovrum och han var tvungen att gå hem klockan 19 varje kväll. Det hindrade oss inte ändå såklart.

    I alla fall. Vi vill inte att hon sover över hos en kille som hon kanske bara för ett kort tag är intresserad av, som det är lite spännande med. Men om vi märker att det börjar bli mer seriöst mellan dom så kommer vi inte att sätta några problem. Med seriöst tänker vi kanske att dom ses ofta och såklart även hemma hos oss någon gång så vi vet vem killen och att hon verkligen tycker om honom. Vilket jag tror att vi kommer märka ganska enkelt då hon är ganska generad när det kommer till sitt kärleksliv. 

Svar på tråden 14 årig dotter vill sova hos kille