• Thu 15 Oct 2020 17:10
    697 visningar
    12 svar
    12
    697

    HJÄLP! vems ansvar!?

    Skolplikten åligger ju båda föräldrarna. Däremot ska det dokumenteras hur hon håller på, spela in samtalen om ni kan. Det kan bli viktig bevisning om hon börjar krångla kring vårdnaden, eller om din sambo behöver ta henne till Familjerätten för justering kring umgänge osv.

    Barnet är hos er, mamman ställer orimliga krav, om hon då vägrar hämta barnet så är det pappans skyldighet att se till att barnet kommer till skolan på måndag.

  • Thu 15 Oct 2020 17:11
    #4

    Ålder på barnet förresten? Jag åkte både flyg och tåg ensam redan på lågstadiet. Utan byten borde det funka om pappan lämnar och mamman hämtar.

  • Fri 16 Oct 2020 09:29
    #8
    Susannakarlesson skrev 2020-10-16 08:05:19 följande:
    Yes hon sa själv att hon orkar inte köra i helgen, har ingen lust. Tyvärr skulle denna människa ALDRIG göra någon kompensation. Det är bråk från denna dam varje vecka och varje helg. Hade det inte varit det hade jag själv kunnat

    Köra halvvägs igår imorse eftersom jag vabbade men jag vill inte träffa henne själv. Jag har fått nog med hot och självsord från henne så hon och jag har Ingen kontakt alls länge, hon är blockerad överallt.

    Hon ringde tillomed soc igår och jag citerar ordagrant vad hon ringde och sa : nu har jag pratat med soc och bara för att du är så självisk att du inte kunde åka idag för att du hade något möte så hittade jag på att barnet inte får mat hos er så dom tycker inte ens att du ska få träffa han mer!?

    Hon hittar alltså på att vi svälter barnet. Då kanske du förstår vad vi har att göra med.
    Jag hoppas ni spelade in samtalet!
Svar på tråden HJÄLP! vems ansvar!?