• Stjärnan92

    Följas åt? Provera & letrozol

    Pcostjejen skrev 2020-12-14 12:28:28 följande:

    Jag har också känt mig lite nere, men kan precis som du säger vara för att det inte funnits någon sol alls haha!

    Ja men precis, hade liksom redan gjort upp scenen i mitt huvud när man får berätta på julafton... men hoppas det tar sig snart för oss båda! Jag ska ha mens på onsdag, så får se om den kommer eller håller sig borta! Det känns som den här ägglossningen blev bättre än den första, hade mer symptom och ägglossningsflytningar så hoppas att det är positivt iaf!

    Men åh läste precis att dubbeldosen hade funkat!!!! Åh vad glad jag blir för din skull!!! Håller tummarna stenhårt för er nu! <3


    Haha ja precis, inte en enda sekund sol, kan ju åtminstone snöa, men inte ens det gör det här i västervik haha!

    Åh då får vi hoppas att inte din mens kommer då :D

    Tack. En perfekt vecka att ligga på hela veckan, imorgon är de min o sambons 9 års dag haha :D
  • Stjärnan92
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-14 15:56:00 följande:

    Åh va roligt! Håller tummarna nu då :D


    Ja eller hur, tack :D så spännande!
  • Stjärnan92
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-14 15:56:00 följande:

    Åh va roligt! Håller tummarna nu då :D


    Ja eller hur, tack :D så spännande!
  • Stjärnan92
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-25 21:03:22 följande:

    En vecka sedan jag tog ovitrelle nu och känner INGENTING. Förra gången hade jag ömma bröst fram till mensen. Ska man ta detta som ett positivt tecken? Jag är dock helt inställd på att mensen kommer i början av nästa år.


    Spännande. Man kan ju hålla tummarna att det är ett positivt tecken!
    Jag väntar för fullt på att kunna testa med gravtest. Men har haft ömma bröst sen ÄL och de har jag haft typ varje gång det här året när jag ska få min riktiga mens. inte den på provera. Men imorgon är det ÄL+10 så tänker ta ett testa tidigt imorgon så får vi se haha. Men har en känsla av att det inte tog sig. har den magkänslan :(

  • Stjärnan92
    jjkkll skrev 2020-12-26 09:49:50 följande:
    Åh spännande! Håller tummarna! Förstår känslan med att man inte tror de blir något. Hoppas på ett plus ändå :)
    Ja verkligen. Min magkänsla brukar alltid ha rätt, men det är väll bara försöka se det positivt o hoppas på det bästa, o även om det är neg imorgon kan de ju va positivt om några dagar istället! :)
  • Stjärnan92
    jjkkll skrev 2020-12-26 10:49:40 följande:

    Ja jag går också ofta på magkänslan. Men tänker att den inte alltid kan ha rätt :P. Exakt! Att få neg tidigt är ju inget konstigt. Inget är ju över förrän mensen kommer känner jag :).


    Ja :) det som är jobbigt för mig är ju att jag inte vet när o om jag får mens eftersom jag måste ta provera typ. Men väntar max 3 veckor så får vi se hahaha
  • Stjärnan92
    jjkkll skrev 2020-12-26 14:53:12 följande:

    Ja så drygt med provera (man måste ju äta dom så länge) Har tagit tre kurer provera hittills utan att haft äl bara för att gyn trodde ägglossningen skulle komma igång av sig själv. Vet dock inte om jag får ?riktig? mens om jag nu skulle fått ägglossning. Får du bara ?riktig? mens ibland även om du får ägglossning?


    Hmm när jag slutade med piller för 2 år sen, så kom inte mensen tillbaka. Förens över 1 år senare. Den kom i mars i år första gången. Sen hade jag mens några gånger till med cykeldagar på 50 plus. Vet ju inte om jag hade äl innan varje mens eftersom att jag fick reda nu på hösten att jag förmodligen inte har ägglossning. O de här är ju bara andra kuren o första kuren sa de att jag kunde börja ta provera dag 20 så jag skulle få mens igen, eftersom enkeldos inte gav något, men den här gången har jag ingen aning. Vet ju inte om jag får min riktiga mens, eller om jag ska börja med provera. Annars kan de ju gå många dagar till eftersom mina cykler var 50+ innan :(
  • Stjärnan92


    Vet inte vad jag ska tro. Testade mig nu innan jobbet och vet inte om det är ett spökstreck???? Eller bara vääääldigt svagt, men har fått spökstreck många gånger förr.. Men hoppas hoppas :D :D :D
  • Stjärnan92


    Vet inte vad jag ska tro. Testade mig nu innan jobbet och vet inte om det är ett spökstreck???? Eller bara vääääldigt svagt, men har fått spökstreck många gånger förr.. Men hoppas hoppas :D :D :D !!!
  • Stjärnan92
    jjkkll skrev 2020-12-27 08:19:20 följande:
    Jag förstår! Har du fått konstaterat PCOS? Låter som det kan vara de. Fick själv de konstaterat för inte alls länge sen. Hade Min senaste egna mens i april 2019.

    Måste fråga min gyn också om när/hur jag bör ta provera.

    Har du fått göra några VUL i samband med kurerna? Tänker om du sett att dubbelkuren fungerade bättre? Nu har du ju förvisso fått ett svagt streck då de borde ju fungerat bra :P.

    Nej jag har inte pcos. Men läkaren sa att jag har pco-liknande äggstockar i alla fall!


    Ja på första kuren med enkeldos gjorde jag vul på cd13, men ingen äggblåsa hade växt som de skulle, så fick gå på ett till vul ifall de skulle hända något senare, så gick på vul cd17 också tror jag de var, men hade bara ett på 9,6mm eller va de va, så inget då heller. Så läkaren sa att jag skulle börja med provera cd20 och sen ta dubbeldos denna kur då, o gjorde vul på cd 14, för cd13 var en söndag. Och då hittade de en äggblåsa på 20mm i ena äggstocken. Ja så de borde väll fungerat antar jag om de nu är positivt streck! :D Men annars vet jag inte om jag ska fortsätta med dubbelkur. Skulle höra av mig om jag inte blev gravid nu :)

Svar på tråden Följas åt? Provera & letrozol