• Imsedal

    BF Juli 2021

    Hej allihopa! Dags för mig att kliva in i gruppen. Är oplanerad gravid med mitt första barn och är beräknad 24/7. Jag var på ultraljud häromdagen och fick se det lilla hjärtat slå, vilken upplevelse!

  • Imsedal

    I veckan var jag och gjorde ett ultraljud, i vecka 13 (12+4) , allt såg bra ut såhär långt. Obeskrivlig känsla, att man fick se hur armar och ben viftas runt inne i magen medan man själv inte känner det.

    Hur går det för er andra?

  • Imsedal
    Kokos90 skrev 2021-01-13 16:39:03 följande:

    Så härligt!!! skönt att ha fått se den lilla...

    Har ni berättat för era jobb eller väntar ni lite till?


    Jag har precis gjort det. Jobbar på ett jobb där risk för covid-19 kan finnas, så var tvungen.
  • Imsedal
    Limeblad skrev 2021-01-13 16:53:03 följande:

    Så mysigt! Har också varit på ultraljud och tycker det fortfarande känns surrealistiskt. Kan inte riktigt greppa att det är en liten varelse där inne även om det blev lite mer konkret av att se det. Har fått resultat från KUB och det såg bra ut. Sån lättnad! Har bara berättat för familjen. Inte vänner eller jobb. Väntar någon vecka till innan närmsta vännerna får veta och sen lite till innan jobbet tror jag. Känns inte som någon stress. Har inget riskjobb, mår bra och har knappt gått upp i vikt än så tror inte någon misstänker något hehe


    Det var hur mysigt som helst! Håller med dig, svårt att greppa att något är där i magen liksom. skönt att kub såg bra ut, vilken lättnad!
  • Imsedal

    Jag har tid för RUL om 4 veckor, kommer vara i v19 då men deras ?18+ något? . Längtar massor, även om jag sett bebis i magen redan. Jag vill veta kön också om det går att se. Har hört så många som fått veta ett kön sen föddes barnet med det andra könet! Men vill ändå veta vad som gissar på.

  • Imsedal

    Har RUL på ca 2 veckor, känns super långt dit! Man vill ju veta om allt står rätt till och hur allt ser ut för bebis. Så nervös. Ni som har varit redan, hur ser era RUL bilder ut? Kunde ni se könet på dem dvs nub teorin? Vi vill veta kön så är så nyfiken på vad det kan vara för någon liten sparvel i magen. Sen spelar såklart könet ingen roll så, det viktigaste för oss är att barnet är friskt! Men såklart nyfiken blir man!

  • Imsedal
    LyCKa55 skrev 2021-02-13 22:08:07 följande:

    På kub-bilderna kunde man se o gissa nub. De kan man inte på RUL-bilderna för då är den för stor o könet är utvecklat. Vi fick bilder med bara mage o huvud så där syns inte könet. Hon filmade underifrån när vi tittade på de. O där fanns varken snopp eller pung men tre streck:)


    Jahaaa det visste jag inte! Att nub bara går att se på tidiga ultraljud, ej på RUL. Men som du skriver och det känns logiskt, att då är den för stor och könet är utvecklat! Tack för info :)
  • Imsedal
    Kokos90 skrev 2021-02-13 21:46:41 följande:

    Så roligt med alla ultraljud!! Vi hade också i veckan, visade sig vara en frisk liten tös:) men blev flyttade igen!! Så segt att behöva ?göra om? flera dagar hahan npgon mer som blivit flyttad både vid kub och rul? Jag blev flyttad 6 dagar på kub och ytterligare 5 på rul så totalt 11 dagar .. trodde inte det skulle skilja så mycket mellan kub och rul men det kanske är vanligt ??

    Lycka till till er som fortfarande har rul framför er:)


    Åh grattis till en frisk liten tös! Så underbart! Jag har hela tiden ?känt?/magkänslan att det är en kille i magen. Men vi får se vad RUL visar!
  • Imsedal

    RUL gjordes igår, och allt såg bra ut med barnet! Sån himla stor lättnad. Jag hade en känsla sen innan att det var en pojk i magen och det stämde. BM kunde tydligt se pung och snopp, visade glatt upp på skärmen. Kände för övrigt fosterrörelser för första gången för drygt 1v sen, häftigt!

Svar på tråden BF Juli 2021