• Johol89

    Bim november 2020 - Första barnet

    Hoppar in här :)

    BIM 7/11. Testade negativt idag på testlagrets sticka...molvärk sedan några dagar tillbaka och väldigt doftkänslig. Andra försöket då första slutade i MA nu i september...hoppas och hoppas så! Vill tillbaka till att vara gravid.

    Någon mer som har BIM till helgen? Har ni vågat testa än?

  • Johol89
    FasterOwe skrev 2020-11-04 14:54:03 följande:

    Vi har samma bim :) jag har testat, men fått negativt. Det jag tog imorse blev positivt efter några timmar, så nu är jag superpepp på att testa igen imorn och se om det är nåt där på riktigt!

    Har haft mycket molvärk sen igår, som jag inte brukar ha, så det verkar som en sen inplantering om jag är gravid på riktigt.


    Jag hoppas för din skull! Så spännande! Uppdatera gärna imorgon. Jag tänker nog vänta till fredag och testa. Ingen mens i sikte här i alla fall trots att jag känner av värk...
  • Johol89
    EllieBelliee skrev 2020-11-04 14:06:15 följande:

    Jag har BIM i helgen! Testade positivt idag med CB tidigt test, men ska testa till helgen igen med CB digital för att få bekräftat att jag är gravid :)


    Men åh vad kul! Jag har ett CB tidigt hemma jag med, men tänkte ändå vänta till fredag med att testa nu...kanske lördag. Har molvärk som bara den idag, men ingen mens i sikte.
  • Johol89
    FasterOwe skrev 2020-11-05 07:06:03 följande:

    Äl+12

    Får mer och mer molvärk och känningar i brösten. Testade återigen negativt som nu efter en timme visar ett svagt teststreck. Suck. Bara att vänta och testa igen.

    Hoppas det inte är ett x då jag bara har en fungerande äggstock.


    Jag var också tvungen att testa imorse igen, vaknade och mådde illa. Ilar och drar i livmodern och ökade mängd flytningar. Men det var negativt.

    Vilken väntan det är, längsta dagarna i mitt liv...
  • Johol89
    FasterOwe skrev 2020-11-05 11:12:25 följande:

    Vad använder du för tester? Jag funderar på om mina RFSU är dåliga när jag får spökstreck. Har inte fått det när jag använt dem tidigare.


    Jag har använt testlagrets stickor, finns inte en tillstymmelse till streck på dem, vilket både är skönt men också lite ororväckande...Men jag har ett CB testa tidigt hemma och tänker att det är lite mer kvalité, sen om det stämmer eller inte vet jag inte...har iaf sparat lite på det och använt de billigare testerna nu innan BIM.
  • Johol89
    FasterOwe skrev 2020-11-05 12:55:29 följande:

    Jag har fått spottings nu så det är väl bara att ge upp den här månaden också. Verkar som att mensen kommer en dag tidigt.


    Åh så tråkigt. Jag hade visserligen spotting två dagar innan BIM förra gången jag var gravid...men det där brukar man ju känna själv. Jag har aldrig spotting annars utan mensen brukar komma som ett vattenfall på en gång. Nya tag!! Jag håller hoppet uppe lite till men vem vet, vi kanske följs åt här...
  • Johol89
    FasterOwe skrev 2020-11-05 15:22:12 följande:

    Jag brukar aldrig heller ha det, inte värk på det här sättet så många dagar i förväg heller. Men det känns som att det alltid är nya spöken som kommer varje månad jag tror att jag är gravid. Jag håller tummarna ändå att vi kan följas till bb istället ;)


    Det låter som en bättre plan! :)
  • Johol89
    FasterOwe skrev 2020-11-06 06:44:48 följande:

    Och där kom mensen!

    Nästa bim 3-4 december, så jag hänger kvar här och kanske hinner plussa den här månaden ändå med lite tur.


    Nej tusan! Men då håller jag tummarna inför nästa omgång. Här är det bara ökade flytningar, ingen mens i sikte. Ingen mensvärk utan nu känns det mer som ett lätt tryck i livmodern. Mådde illa imorse när jag vaknade..inte testat idag. Jag väntar och väntar, kanske testar igen imorgon på BIM..
  • Johol89
    FasterOwe skrev 2020-11-07 15:25:18 följande:

    Tack!

    Uppdatera gärna med hur det går! Jag håller tummarna för dig med!


    Jag blir knäpp...testade imorse och kanske att jag anade ett svagt svagt streck. Men det kan också vara önsketänkade. Mensvärk/någon slags värk har jag men ingen mens ännu, utan bara rikliga flytningar. Eftersom jag hade MA i september så kan det ju vara så att ägglossningen varit försenad, alternativt att jag inte haft någon ägglossning? Men då funderar man ju över varför jag har haft molvärk ett tag nu...Blir som sagt knäpp...får snällt vänta och se...
  • Johol89
    FasterOwe skrev 2020-11-08 13:54:17 följande:

    Det låter ju ändå lovande :) Du kan ju testa ett cb digital?


    Jag får nog göra det. Väntar ett par dagar till...får se om mensen dyker upp, men än så länge inget alls. Ingen mensvärk idag utan det drar lite mer vid äggstockarna och längre ner mot ljumskarna typ..är så nervös över detta :P Försöker hitta på saker att göra här hemma i huset, typ riva tapeter, spackla och fixa (vi renoverar). Men jag kan inte sluta tänka på det i alla fall...
  • Johol89
    FasterOwe skrev 2020-11-11 07:18:30 följande:

    Hur har det gått?


    Jadu...BIM+4 idag. Allt måste vara rubbat sen missfallet. Kanske anade ett svagt streck igår på ett CB snabb detektion. Men har antagligen haft ägglossning mycket senare denna månad. Väntar och väntar. Drar fortfarande i äggstockarna och livmodern. Mår illa på morgonen. Ungefär så... Väntar en dag till och testar på fredag igen tänkte jag. Ska ta ett cb tidigt igen då som är känsligare. Hoppet lever i alla fall då vi "säkrat upp" med massa mys denna månaden :)
  • Johol89
    FasterOwe skrev 2020-11-12 10:51:33 följande:

    Så frustrerande och spännande på samma gång att inte veta! Men det är väl bara att vänta och se.


    Kunde inte hålla mig...så tog ett nu ikväll, sambon ville det också.

    Så skönt att få bekräftat det jag känt hela tiden. Kan inte riktigt bli glad än, det är så svagt på ett testa tidigt-test. Men ändå glad att det blev igen så snabbt efter missfallet. Ska försöka att inte oroa mig nu.

  • Johol89

    Vaknar och känner mig riktigt illamående. Tänker att nu måste det hänt en rejäl höjning av hormonerna. Och ja, nu fick jag mitt ordentliga plus.

    Önskar er all lycka på vägen till en bebis hörrni, kämpa! Och grattis till er som plussat! :)

  • Johol89
    FasterOwe skrev 2020-11-14 09:46:07 följande:

    Jag är så himla glad för din skull!! Håll tummarna för mig med om en vecka, så kanske vi inte syns på bb, men barnvagnsprommenader!


    Håller så hårt jag kan!! :)
Svar på tråden Bim november 2020 - Första barnet