Inlägg från: Anonym (igen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (igen)

    Oskulder. Vem tycker du ska tryckas ner mest

    Ingen ska naturligtvis skämmas för något sådant.


    Vad gäller din andra fråga så kan det stämma att manliga oskulder som startar trådar i ämnet på FL bemöts med en hårdare attityd än kvinnliga dito. Det beror dock på att dessa män ofta anser att det är en rättighet att ha en sexpartner och att kvinnor borde ha sex med dem av barmhärtighet.

  • Anonym (igen)
    Anonym (Boten Annah) skrev 2020-10-20 21:50:33 följande:
    Nej, det är andra som skriver till dem att der inte är en rättighet att få knulla.

    De själva menar det inte, men per automatik kommer det fram människor som förklarar det för dem.
    Det har startats flera trådar om att kvinnor borde förbarma sig över ensamma män och ha sex med dem som en sorts välgörenhetshandling.
  • Anonym (igen)
    Anonym (skitsnack) skrev 2020-10-22 00:52:23 följande:
    Anonym (?) skrev 2020-10-22 00:27:02 följande:
    Är nog bäst att vi frågar männen hur vi ska göra. De vet ju ändå bäst hur vi fungerar och vad vi vill.
    I alla andra trådar där det handlar om män som är oskulder så spyr tjejernas på dessa män men av nån "jätte konstig" anledning så är det en helt annan ton i den här tråden när det står "Vem tycker du ska tryckas ner mest".

    Handlar inte om att "kvinnor inte tänker likadant". Det handlar om att människor (framför allt kvinnor) vill ha moralisk överlägsenhet, vilket tydligt visas i den här tråden. Men när det väl kommer till kritan så hade de allra flesta kvinnor som skriver här direkt nobbat en oskuld och trott att det var något fel på honom.
    Att kvinnor som hunnit bli lite äldre och haft långa förhållanden där de skaffat barn väljer bort män utan erfarenhet av förhållanden handlar inte om att trycka ner män som är oskuld utan om att de föredrar män som liksom de själva har viss relationserfarenhet. De handlar alltså om att vara på liknande plats i livet och inte om att det skulle vara fel på män utan sexuell erfarenhet.
  • Anonym (igen)
    Anonym (skitsnack) skrev 2020-10-21 23:46:01 följande:

    Roligt att alla kvinnor här skriver att man inte ska skämmas över att vara oskuld och att det inte är nåt fel med det osv. Men i många andra trådar här på FL så skriver kvinnor att dom inte skulle ta i en oskuld med tång ens och att det är sjukt omanligt att vara oskuld. Hur ska ni kvinnor ha det egentligen?


    Jag hör verkligen inte till de kvinnorna och jag tror inte att de flesta kvinnorna som skrivit i tråden gör det heller.
  • Anonym (igen)
    Anonym (S) skrev 2020-10-22 07:15:35 följande:
    I deflesta av trådarna som jag läst finns det 1 -2 väldigt aktiva personer som pratar om just sexuell erfarenhet och är ganska otrevliga. Så visst finns de. Men man ska nog vara försiktig med att tolka de mest otrevliga och mest extrema skribenterna som mest representativa för befolkningen i stort. Oftast är de nog inte ens representativa för sina egna åsikter utan gillar att provocera.

    I övrigt håller jag med dig. Givetvis är det svårare att träffa någon i medelåldern som helt oerfaren av relationer. Dels förstås för att de saker som gör att man inte träffat någon tidigare kan finnas kvar, och folk blir då extra misstänksamma pch vaksamma kring vad det kan vara. Men även om de hindren är borta saknar man ju erfarenheter som man förväntas ha i den åldern. Attfolk är tveksamma inför det är inte så konstigt och som du skriver sällan direkt orsakat av oskulden som sådan.

    Det gäller ju för övrigt även kvinnor. Även män blir fundersamma över en kvinna i medelåldern som aldrig haft en relation (kort eller lång) och blir misstänksamma kring vad det kan bero på.
    Jag håller med. Jag kan tänka mig att en trebarnspappa i 40-årsåldern inte heller skulle vilja inleda något seriöst med en jämngammal kvinna som aldrig haft något förhållande.
  • Anonym (igen)
    Anonym (haahaa) skrev 2020-10-22 07:19:23 följande:
    Om jag påstår att kvinnor uttryckte att det var fel på mig på mig som var oskuld, vad svarar du då?
    Jag skulle svara att jag inte håller med dem.
  • Anonym (igen)
    Anonym (haahaa) skrev 2020-10-22 07:20:43 följande:
    Tror du att de flesta kvinnor som jag pratade (både på nätet och IRL) med tyckte att det var sjukt omanligt med manliga oskulder?
    Jag har svårt att tro att de flesta kvinnor tycker så. De som har den åsikten är troligtvis en liten minoritet och inte representativa för kvinnor i allmänhet.
Svar på tråden Oskulder. Vem tycker du ska tryckas ner mest