Inlägg från: barnlängtan2021 |Visa alla inlägg
  • barnlängtan2021

    Vår letrozol resa- följas åt?

    Anonym (Mommo) skrev 2020-12-25 22:13:36 följande:

    Jag har haft olika biverkningar från både Lutinus och Ovitrelle, eller det är förstås svårt att veta vad som är vad, men det behöver inte betyda varken eller att du inte känner något.

    Första gången som jag blev gravid kände jag inte av något alls och den här gången hade jag riktigt ont i trakten av äggstockarna.

    De misslyckade försöken har biverkningarna också varierat.

    Jag håller tummarna för dig!


    Okej, ja det är bara att vänta och se helt enkelt! Tycker dock det är lite skönt att slippa de otroligt ömma brösten som jag hade förra gången haha. Var stensäker på att jag var gravid då men nepp.
  • barnlängtan2021
    Anonym (Mommo) skrev 2020-12-26 18:45:33 följande:

    Nej, det är lite lurigt att ovitrelle kan ge gravidsymptom. Om jag har förstått det rätt så sitter det i i tio dagar, så symptom efter det bör vara riktiga.

    Fast det är såklart lätt att inbilla sig gravidsymptom när man går och väntar...


    Ja men precis. Idag är jag på åtta dagar efter ovitrelle. Jag försöker nog att inte känna efter alls denna gång för att slippa bli besviken. Är så trött på dom negativa testerna
  • barnlängtan2021
    33villbligravid skrev 2021-01-03 13:43:34 följande:

    Åhh! Underbart!! Såå Stort Grattis! Var det andra eller tredje kuren för dig? Vilken fantastiskt sätt att inleda det nya året :)


    Tack! :) Det var andra kuren.
  • barnlängtan2021
    Pcostjejen skrev 2021-01-15 18:37:01 följande:

    Jag fick ett positivt test imorse (eller ja, 4 eftersom jag inte kunde tro det) har bim på söndag. Känns helt otroligt! Är livrädd att det inte ska vilja stanna kvar! Det var tredje kuren för oss!

    Hoppas så att det tar sig för er denna gången! <3


    Stort grattis! :D
  • barnlängtan2021
    Pcostjejen skrev 2021-01-15 23:08:39 följande:

    Nej jag var i sån chock att jag inte kom på att ringa på en gång så alla telefontider tog slut haha... får försöka på måndag!


    Kontakta mvc också :) Jag ska på hälsosamtal på måndag och tidigt ultraljud den 29. Är i vecka 7 just nu :)
  • barnlängtan2021
    Anonym (Mommo) skrev 2021-01-16 10:19:41 följande:

    JA! Det missade jag, eller rättare sagt vågade jag inte ringa MVC innan VUL och nu var de så fullbokade att jag eventuellt missar KUB. Dumt av mig.


    Så tänkte jag med men hörde av mig och frågade hur det såg ut med tider osv. Så då bokade dom in mitt hälsosamtal ganska tidigt så man ?hinner med? allting haha
  • barnlängtan2021
    Sprallan skrev 2021-02-11 14:46:44 följande:

    Hej :) välkommen!

    Jag har också PCO, är inne på min andra kur letrozol sedan ett missfall i december. I höstas blev jag gravid på min tredje kur letrozol (det som sen slutade i missfall tyvärr).

    Jag har ingen ägglossning alls naturligt, provade först med enkelkur letrozol, det räckte inte för mig utan fick gå upp till dubbel dos under cykel 2. Behövde dock inte äta provera utan vi började på ny kur direkt, vet inte om det var för att jag verkligen inte har nån egen cykel alls att ta hänsyn till som jag slapp ta provera igen utan kunde få börja på dubbel direkt efter VUL där det konstaterades att enkel dos inte gav effekt.

    Sedan blev jag som sagt gravid på min tredje kur. Dock konstaterades MA i vecka 10 på ultraljud i december så nu är jag igång igen och på min andra kur. Väntar mensen om ca en vecka.

    Jag får tydligt utslag på ägglossningsstickorna (förutom på första kuren efter missfallet där jag fick utslag under 4-5 dagar, tror inte kroppen var redo riktigt) samt blödning de månader jag inte blivit gravid. Sålänge du får ägglossning av letrozolen kommer du att få en blödning varje månad om du inte blir gravid, så då ska du inte behöva ta provera utan bara letrozol :)


    Hej!

    Jag har inte heller någon egen ägglossning och har fått köra med letrozol. Blev gravid på andra enkeldosen så det gick väldigt fort. Fick dock ett bekräftat MA i måndags så går bara och väntar på att en blödning ska komma nu eller om jag ska behöva få tabletter på återbesöket om en vecka.

    Hur gjorde du sen efter missfallet? Fick du en naturlig blödning så du kunde börja med letrozol igen?
Svar på tråden Vår letrozol resa- följas åt?