Inlägg från: Anonym (Skräp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Skräp)

    Köpa på sig massa före skuldsanering

    Anonym (X) skrev 2020-10-24 14:08:45 följande:

    Fast jo?

    Jag köpte overaller till mina för ca den summan, de höll sig både varma och torra. Skor på skopunkten ta 3 betala för 2. Visst de höll 1 säsong men sen var de ju ändå urvuxna så vad spelade det för roll? Skor ska inte ärvas ändå.

    Har köpt dyrare skor när barnen blev äldre och ville välja själva och dyrare håller inte bättre, sulorna slits ju ner oavsett om man har aktiva barn. Så behövde ändå köpa nya varje säsong.


    Skor från Skopunkten är rena skiten. Skulle aldrig köpa vinterskor där. Risken är att de läcker som såll efter ett kort tag eller att dragkedjor etc går sönder. Då måste man leta annat mitt i vintern när allt är slut. Kläder från Gekås har jag aldrig någonsin sett något ens värt att bära hem. Alla jag känner som har köpt tex jackor där har gått sönder i dragkedjorna. Det är helt klart värt att lägga mer på ytterkläder och skor med ordentligt funktion - tex vattentätt, vindtätt.
  • Anonym (Skräp)
    Anonym (X) skrev 2020-10-24 15:15:28 följande:

    Våra skor från skopunkten har alltid varit jättebra, fina rejäla skor som varit vattentäta.

    Om du aldrig skulle köpa skor där vet du ju inte hur de är? Jag som HAR handlat där har alltid fått hem bra skor som hållit hela säsongen.

    Har köpt dyrare skor med som funkat på exakt samma sätt. Efter 1 säsong är sulan så nedsliten att det bara varit att köpa nya trots dyrare sko.

    Även köpt kläder på gekås som varit superbra.


    Jag har handlat skor där, alla har gått sönder.
  • Anonym (Skräp)
    Anonym (. 2) skrev 2020-10-24 18:10:55 följande:

    Jag törs svära på att du inte får det beviljat.

    Du har många år kvar att jobba, runt 35 år, och skulden är tillräckligt liten för att du ska hinna betala tillbaka den.

    Det jag har läst och hört om skuldsanering är att det ska vara helt omöjligt att betala tillbaka innan pensioneringen. Slår man ut 900k på 30 år blir det bara ett par tusen i månaden.

    Ja, vi har livstidsskulder i Sverige. Du kan för resten av ditt liv vara i klorna på KFM. Med ditt resonemang gissar jag att den risken är stor oavsett om du får sanering eller ej.


    Du har fel. Skulle säga att det snarare är väldigt troligt att det blir beviljat. Den skulden plus höga räntor är typ omöjlig att bli av med inom rimlig tid
Svar på tråden Köpa på sig massa före skuldsanering