Inlägg från: Anonym (Usch) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Usch)

    Köpa på sig massa före skuldsanering

    Du kan ju försöka, men jag hoppas att du inte får igenom det. Jag får tacka i förhand att jag och andra som sköter vår ekonomi i längden måste betala dina räkningar. Någonstans kommer företagen hämta hem pengarna. Människor som inte kan hjälpa att man hamnat i sitsen är ok, men inte personer som gör det medvetet.

  • Anonym (Usch)

    Det är konstigt att damen på kronofogden uttryckt sig positivt. Jag kan ha missuppfatta, men har du fått skulderna pga Corona? Man måste ha kämpat ganska länge för att få igenom skuldsanering. Sen är det inte säkert att den eller alla där du har skulden hos går med på förslaget som kronofogden ger. Det hände en vän till mig. Han hade skulder på många ställen och något ställe gick inte med på att släppa skulden

  • Anonym (Usch)
    Anonym (Alex) skrev 2020-10-25 01:25:54 följande:
    Stämmer inte. Bara att gå in på KFM?s hemsida och läsa.
    Vad är det som inte stämmer? Jag var inne och läste igår. 
  • Anonym (Usch)
    Anonym (Alex) skrev 2020-10-25 14:11:04 följande:
    Att det skulle räcka med att en fordringsägare skulle neka så blir det ingen sanering. Fogden fattar beslut ändå.
    Ähhh....jo. Som jag skrev hände det min vän. Han fick skuldsanering på alla ställen utom ett. Du verkar ha haft skuldsanering tidigare eftersom du påstår att det är fel fast det hänt min vän.
  • Anonym (Usch)
    Anonym (Alex) skrev 2020-10-25 17:15:51 följande:
    Utdrag:

    När borgenärerna haft möjlighet att berätta vad de tycker, beslutar vi om du ska få skuldsanering eller inte. Vi kan besluta att du ska få skuldsanering även om någon av borgenärerna inte vill gå med på det. Då har de möjlighet att överklaga till tingsrätten. Beslutet går inte att överklaga senare än tre veckor från det att vi eller domstolen fattade beslutet, det kallas att beslutet fått laga kraft.

    Din vän förlorade i domstol?
    Jag vet inte. SÅ insatt är jag inte. Jag går bara på det han berättade för mig. Sista ordet från mig. Skaffa du vinterkläder om du inte skäms för att du i princip stjäl. Du vet ju redan nu 6 månader innan du ska söka skuldsanering att du inte kan betala för det. Vi är alla olika. Jag hade skäms att ens tänka tanken.
Svar på tråden Köpa på sig massa före skuldsanering