Forum Singel - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Kvinnlig dejtingcoach slutar coacha kvinnor

  Mån 26 okt 2020 02:20 Läst 0 gånger Totalt 6 svar
  Mån 26 okt 2020 02:20

  Frågan är dock om det hjälper att ha alla dessa coacher och influencers m.m. De är duktiga på att ta betalt, men kommer sällan med några vettiga synbara resultat. 

  Men hon är i alla fall en dejtingcoach som jobbat med att hjälpa kvinnor hitta någon. Men hon upplever är det i stort sett är omöjligt eftersom kvinnor kommer med långa kravlistor, och ingen av hennes förslag duger. De är inte beredda att dejta män som inte uppfyller alla krav på listan. Kvinnorna kräver alltså enligt henne nästintill perfektion för att de överhuvudtaget ska dejta någon. • Mån 26 okt 2020 02:22 #1

  Citat från en kvinna som kommenterar videon. "Happily married for 35 years to the "nerdy" guy that I almost wrote off, because I thought he wasn't good enough. He is my gift from God. And... he gets sexier all the time."

 • Mån 26 okt 2020 05:53 #2

  Jag har inte sett klippet för så engagerad är jag inte i frågan, men visst kan man ställa vilka krav man vill för att dejta någon, men som du själv påpekar är dessa kvinnor fortfarande singlar, och så blir det ju om kraven är högre än vad man kan erbjuda.

 • Anonym (meh)
  Visa endast
  Mån 26 okt 2020 06:35 #3

  Det blir givetvis alltid generaliserande när man säger "alla kvinnor är" eller "alla män är". 

  Hon har stött på ett antal med kravlistor, det är inte = "alla kvinnor har kravlistor". Det är nog rätt få personer som över huvud taget tar hjälp av en dejtingcoach, så hur många % av befolkningen där hon bor, har hon egentligen grundat sina tankar på? 
  Och man kan då också tänka sig, att de som efter många krångliga dejtingår, bestämmer sig för att faktiskt ta hjälp av en coach säkerligen har stora problem/fasta idéer och det är nog därför denna coach menar att det är svårt att hjälpa dem. Det finns med andra ord säkert anledningar till varför just dessa hon refererar till, inte har mött en partner. 

  De som inte är singlar, kommer ju aldrig till henne för att få hjälp eftersom de inte behöver. 

 • Anonym (Anony­m 666)
  Visa endast
  Mån 26 okt 2020 09:21 #4

  En annan tanke är ju också att hon kanske inte är nån vidare bra coach då!

 • Anonym (Afgha­n)
  Visa endast
  Mån 26 okt 2020 09:23 #5 -1 +1

  Kvinnor vill bara ha en stor plånbok och en stor kuk.

 • Pagani­ni
  Visa endast
  Mån 26 okt 2020 09:45 #6 +1

  Lite oklar om jag förstår problemet. Om man har höga krav och hittar någon så är väl allt frid och fröjd. Och hittar man ingen med sin kravlista så får man antingen sänka kraven eller välja att vara ensam.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll