G

Ålder

50 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-01-29 annabellelee svarade i tråden: Matvaror i kallskafferi?: Förlåt min okunskap, men man förvarar väl aldrig bröd bara liggande utan skydd. Jag brukar förvara bröd i en pappers- eller plastpåse (bageribröd i papper, bröd från affären i den plastpåse.
2019-01-29 annabellelee svarade i tråden: Läkarundersökning 6 månader bvc: Läkare har flera gånger under min sons liv undersökt om testiklarna vandrat ner. Och nej, de har inte haft handskar.

Om läkaren känner utanpå kroppen är risken ganska liten att smitta kommer in i kroppen.
2019-01-29 annabellelee svarade i tråden: Matvaror i kallskafferi?:
Ok. Men varför? Bröd liksom annan mat bör väl ha längre hållbarhet om det förvaras svalt?

2019-01-29 annabellelee svarade i tråden: Tänk om – låt pojkar uppfostras som pojkar: Kvinnor gör nog en del av de manliga också. Men om vi tänker tvärtom - är det rätt att män bara ska göra det typiskt manliga?

klippa gräs 1ggr/2 veckor (kanske oftare i högsäsong men inget alls.
2019-01-29 annabellelee svarade i tråden: Tänk om – låt pojkar uppfostras som pojkar: Jag tror det finns fler än du vet om. Du kan inte utgå från din snäva bekantskapskrets av "läppglans-Bellor" (som du föraktfullt skrev).

Hos oss ansvarar jag för trädgård, gräsklippning, snö.
2019-01-29 annabellelee svarade i tråden: Matvaror i kallskafferi?:
Vi flyttade till ett gammalt hus med kallskafferi. Jag älskar det! Men ni som inte har bröd i det -varför inte? Brödet måste väl hålla sig bättre där?

2019-01-29 annabellelee svarade i tråden: Tänk om – låt pojkar uppfostras som pojkar: Att prata med kvinnor är helt ok. Låt bara bli att nypa oss i rumpan medan ni gör det. Ska det vara så svårt?

Men ja, har man svårt att förstå skillnaden mellan "prata med" och "begå övergrepp.
2019-01-29 annabellelee svarade i tråden: Mäns utanförskap är ett stort samhällsproblem: Jag är glad om du inte vill ha en aggressiv ton! Mycket lättare att prata då. Fast jo, det finns en mansnorm. Utseendemässigt ska män (enligt normen) ha kort hår, inte smink eller stora smycken, shorts eller byxor - tänk.
2019-01-29 annabellelee svarade i tråden: Jämställdt hemma - hur gör ni?: Vi delar upp. Han har tvätten, jag inköp och matlagning. Sedan städar vi tillsammans hela familjen (vi har en treåring, så hans bidrag är minimalt, men han är med) på fredag efter jobbet

Bästa tipset är.
2019-01-29 annabellelee svarade i tråden: Mäns utanförskap är ett stort samhällsproblem:
Förlåt, men nu hänger jag inte med i ditt resonemang. Hur menar du?

Innehåll