G

Ålder

51 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Idag 03:09 annabellelee svarade i tråden: Fredrika-Eleonora, Hedda-Eleonora eller Hedvig-Eleonora: Gillar Hedvig Eleonora och Fredrik Eleonora. Ja, det är lite ovanliga namn so påminner om gamla drottning ann, men jag antar det ärsjälva syftet?

Hedda är också fint, men passar inte ihop med Eleonora, för namnen har olika stil.
2020-06-26 annabellelee svarade i tråden: Hur mycket pratar era 2-åringar?: Varför bekräftar du alla vars barn kan tala mindre än ditt, och kallar de som kan mer för lögnare? Acceptera att det finns stor individuell variation.

Jag är stolt över mitt barn som är väldigt verbal och.
2020-06-26 annabellelee svarade i tråden: Hur mycket pratar era 2-åringar?: w

Ja, hon kan variera mellan "jag" och namnet. Anledningen till att jag nämner det är för att många barn, så även mitt äldsta barn, har svårt att använda "jag" eftersom vem som är "jag" varierar beroende.
2020-06-25 annabellelee svarade i tråden: Tillväxthämmad bebis.: Mitt barn var tillväxthämmad ca 30 % vid födseln. Det upptäcktes i v 30, fick tul och då beräknades barnet vara ca 25% under normalvikt, vilket ansås vara litet men "normalt" så inga ytterligare undersökningar.
2020-06-24 annabellelee svarade i tråden: Hur mycket pratar era 2-åringar?: Vår yngsta pratade 3-4 ords meningar vid 1.5 år. Hon brukade ofta prata med föräldrarna eftersom hennes jämnåriga inte förstod när hon försökte prata med dem. Nu vid 2 år börjar en del komma.
2020-06-24 annabellelee svarade i tråden: Hur mycket pratar era 2-åringar?: Min dotter pratar också typ 4-5 ords meningar, och började med det för flera månader sedan. Hon har inte haft problem med vare sig verbformer (kan böja både dåtid och nutid) och pronomen (kan skilja mellan jag och mig).
2020-06-21 annabellelee svarade i tråden: Har 5000 döda i corona fått er att sluta stödja regeringen?: Regeringen har följt experter och myndigheters råd. Jag anser det är rätt att frågor om hälsa ligger hos experter istället för politiker (även om jag tror experterna undervärderade covid-19.
2020-06-19 annabellelee svarade i tråden: Är det här elakt egentligen?:
Övergrepp nej. Elakt och okänsligt? Ja. Även om man skrattar kan man bli sårad.

Hoppas det är en trolltråd, för annars är du väldigt empatilös.

2020-06-19 annabellelee svarade i tråden: Alkohol mot tandvärk på barn?: Fast va, inte konstigt soc är överbelastat! Om föräldrar regelbundet missköter sina barn och inte går att resonera med anmäler man. Om annars välfungerande föräldrar har EN tokig vana pratar man med.
2020-06-19 annabellelee svarade i tråden: Ta hål på blåsa :o:
Jag håller med. Att ta hål på blåsa behövs knappast läkare för. Se till att tvätta ordentligt med tvål vatten och ev desivon.

Innehåll