• Bebis2019

    BIM dec 2020

    Hoppar gärna in här ! Vi försöker inte egentligen, jag kör nc så har koll på ägglossningen plus kör med stickor. Vi ligger oavsett då vi tänker ?blir det så blir det? har två barn sen innan som är 3 år och 1,5 år! :)

    I söndags började det mola i nedre delen av magen men inga utslag. I tisdags hade jag riktigt ont vid ägglossningssmärtan och fick positivt på äl test. Vi hade sex den kvällen och avbrutet kvällen därpå. Redan i onsdags var testet mot det angripa hållet igen och nu får jag knappt utslag alls och tempen går uppåt för varje dag. Men det molande har ännu inte släppt. Det moler i omgångar under dagarna och ibland stramar det ut i ljumskarna ????

    Vi får se om det blir någon nummer tre denna månad ??????? Har bim om ca 8 dagar

  • Bebis2019
    My19 skrev 2020-12-04 11:44:53 följande:

    Åh men det låter ju nästan som nåt Tagit sig ju? Jag hade motvärk och illamående 4-5 dagar efter (vad jag tror) ÄL. Sen gick de över men de där stramningen ut i ljumskarna har jag tillåfrån hela tiden.. aldrig haft så förr vad jag vet. Har BIM imorn, lite oklart då förra mensen var första efter spiral uttag. Men mina andra barn har jag inte känt nånting före plusset. Å då har jag plussat två dagar efter BIM, inte provat testat tidigt då jag inte hade några symtom eller försökte få barn. Men jag noterade i efterhand att jag dagen innan BIM började blöda i tandköttet när jag borsta tänderna, så när jag gjorde det med andra barnet förstod jag direkt att jag var gravid, min sambo tyckte jag va helknasig som baserade en graviditet på det haha men jag hade rätt då med! ;)


    Oooh vad spännande du som har bim imorgon !! Mitt tandkött blöder också lite nu när jag borstar tänderna! Får se om något kanske har tagit sig ! Tre barn, orkar man det eller kommer man bli hel knäpp? Hahah
  • Bebis2019
    My19 skrev 2020-12-04 12:22:47 följande:

    Det blir i så fall mitt 3e med, men första för sambon. Haha man blir nog knäpp men man orkar ;) blir ju knäpp var å varannan dag nu med med två barn! :) mina är ju rätt stora nu, 12 i januari och 11 i september. När jag var gravid med minsta trodde jag att jag skulle bli knäpp, mådde så dåligt i graviditeten så orkade nästan inte ta hand om min 1åring då. Så på så sätt blir det nog bättre om de blir igen för mig


    Hoppas att det tagit sig för dig då ???? skönt att dom

    Blivit så stora! Jag hade en väldigt bra andra graviditet om man bortser från att jag kräktes till vecka 18 haha! Men i övrigt var jag väldigt pigg och mådde otroligt bra så man får ju hoppas att det blir något liknande om det skulle visa sig att det tagit sig!

    Har du några fler symptom?
  • Bebis2019
    My19 skrev 2020-12-04 12:33:31 följande:

    Ja jag kräktes också mkt, från V5-22 typ blev inlagd osv så jag är lite rädd faktiskt..

    Nej just nu har jag inga symtom alls faktiskt haha så räknar väl med att mensen kommer när den bör


    Nej fy satan vad jobbigt!! Hoppas du slipper det när det är dags igen haha !

    Med min andra hade jag inga symptom, inga ömma bröst, ingenting förutom lite svagt molande någon dag innan mensen. Med första hade jag typ alla symptom man kan ha och somnade ståendes på jobbet dagen innan mensen skulle ha kommit Hahaha
  • Bebis2019

    Blir tokig !! Positivt ägglossningstest intisdags och sen dess molande värk till och från, igår så vattniga flytningar att jag fick byta trosor. Idag en blandning av vattning men nu mot kvällen mer vita lite typ lotion aktiga. Jag brukar inte ha såhär efter ägglossning... men inte det trevligaste direkt Hahaha någon som känner igen sig?

  • Bebis2019
    My19 skrev 2020-12-05 09:34:49 följande:

    Okej hörni! Nån som kan det här med temp? Jag har ju aldrig tempat för att se ÄL osv. Men jag vet att jag har en normaltemperatur på 35,8-36,2 ungefär, brukar pendla lite däremellan. Nu har jag 37,1 och normala fall så är jag sjuk när jag har det, ont i kroppen osv. Men nä, inga sjukdomssymtom så långt ögat når. Så min undran:

    Hur funkar de där med temp? När ?ska? tempen vara vad och när ändras den osv?


    Jag tempar varje morgon då jag kör natrual cykles och efter ägglossning så stiger tempen o h kan ligga kvar förhöjd fram till BIM. Om den fortfarande är förhöjd på dagen då mensen skulle komma och ligger kvar så KAN det indikera på graviditet! Det är olika för alla hur tempen ligger kvar inför mens. Min låg kvar förhöjd när jag var gravid men när jag inte varit gravid börjar min temp dippa strax innan BIM :) man ska ta tempen innan man gått upp på morgonen och man ska helst ha legat still och sovit i minst 5 timmar innan dess och helst ta tempen samma tid varje morgon :)
  • Bebis2019
    My19 skrev 2020-12-05 16:15:44 följande:

    Så ?normalt?sett så sjunker den till sitt normala typ dagen innan man ska få sin mens eller den dagen man ska få?


    Jaa precis! :)
  • Bebis2019


    Är så nyfiken, min temp stiger och stiger sen efter ägglossningen och är högre än vanligt. Min temp brukar ligga på 36.50 ca kring ägglossning men den ökar varje dag den här gången och låg igår på 37.71 och idag 37.5. Någon som plussat som det stegrat för hela tiden? Har också svagt molande till och från
  • Bebis2019
    Milie skrev 2020-12-06 18:15:14 följande:

    Menar du verkligen 37? Ser inget sånt på din kurva. Sen kan jag tycka att 37,7 börjar närma sig låg feber.


    Skrev fel! 36, inte 37 såklart! :)
  • Bebis2019
    Milie skrev 2020-12-06 18:15:14 följande:

    Menar du verkligen 37? Ser inget sånt på din kurva. Sen kan jag tycka att 37,7 börjar närma sig låg feber.


    36.75 ska det stå :)
Svar på tråden BIM dec 2020