• SML89

    BIM dec 2020

    FruH2 skrev 2020-11-26 15:01:07 följande:

    Jag har kört med dessa! Jag har en cykel på 25 dagar och fick blinkande smiley cykeldag 10 och fast smiley dag 11 och 12 samt tom cirkel dag 13. Jag fortsätter alltid ta även om fast gubbe visats mest för mitt kontrollbehov. Haha! (Vet inte om det är bra eller dåligt). Tycker du i alla fall ska fortsätta testa om det känns bäst för dig kan ju också vara att ÄL uteblir, detta ska tydligen vara vanligt.. men hoppas så inte är fallet för dig så att en glad visas snart!


    Ja men i morse fick ja äntligen blinkande smiley :) lite positivt iaf så får ja hoppas på fast smiley snart! Vi har ändå haft sex nu 3 dagar trots att de inte gav utslag förrän idag, tar de säkra före de osäkra haha.
  • SML89
    Holy93 skrev 2020-11-28 22:35:12 följande:

    Tog ett digitalt test efter att jag tog ett testa tidigt först. Visar gravid 2-3 veckor så har nog haft en extremt tidig ägglossning denna månaden, eller så har jag extremt mycket hormoner haha.


    Grattis!! :) kul att folk plussar. Hoppas se många plus här i december!
  • SML89

    Kul med så många som plussar redan =) hoppas de vlir många fler i dec. Va tror ni, är de dåligt eller bra att ligga typ varje dag runt äl? (Blinkande - fast smiley). Tänker om man ska köra varje eller varannan dag? Hört att för ofta inte heller är bra. Hyr har ni som plussat gjort?

  • SML89
    Bacon89 skrev 2020-11-29 20:34:22 följande:
    Nu har jag inte plussat än denna gången men har 2 barn sen innan :) vi ligger varannan dag pm vi inte känner för oftare. Ingen press liksom. Men det försöker vi däremot göra typ från mensens slut till lite innan den ska komma igen då lusten brukar va mindre. Har ju funkat för oss innan så känns som ett vinnande koncept :)
    Okej tack för tipset :) Får bli lite var eller varannan dag beroende på vad man orkar och har lust till.
  • SML89

    Jag behöver era tips.. Jag testar med CB digital advance. Är på CD18 och fortf bara blinkande smiley (den fasta gubben har inte kommit ännu). Har normalt sett nu senaste haft en cykel på 26-29 dagar. Enligt appen (27 dagar nu) borde jag haft äl i måndags. Ska ja ge upp testandet?

    För 2 år sedan när jag blev gravid sist så hade jag en cykel på typ 32-43 dagar, jätte oregelbunden. Men nu det senaste har den ändå varit ganska regelbunden.

    Känns så tråkigt att man inte ens får äl. Att få negativt på grav test är jobbigt, men att inte ens få positivt på äl testet känns ju verkligen skit. Måste man vänta en hel månad till på att ens ha en chans att försöka.

  • SML89
    Värphönan skrev 2020-12-02 09:33:39 följande:
    Hur många dagar har du testat och fått blinkande smily? Har för mig det står i instruktionerna att om man haft blinkande i mer än x antal dagar ska man avbryta för då har inte lh-ökningen detekterats. Jag har fått så nån gång när jag börjat testa lite för nära inpå äl.
    Jag har testat 9 dagar totalt nu. Först 4 dagar negativt och nu 5 dagar blinkande. Så tror ju inte jag börjat testa för tätt inpå äl, snarare för tidigt då jag fick 4 negativa dagar.

    Kan ju vara att min cykel blir längre än vad appen förutspår. Men det känns ju lite jobbigt i tron att den fasta gubben kanske inte kommer. Tycker att jag börjat få de där mer äggvite-liknande flytningarna sen 2 dgr tillbaka så trodde jag skulle få fast gubbe.
  • SML89
    Värphönan skrev 2020-12-02 17:10:51 följande:

    Jag brukar köpa clearblues stickor till deras fertilitetsmonitor och använda till cb advanced äl-test . Funkar kanon och blir inte lika dyrt :) men visst är det frustrerande om man inte får upp en fast smily under cykeln! Själv hade jag negativt ena dagen och två dagar senare när jag testade igen fick jag fast gubbe så höll på att missa äl för att det stegrade så snabbt. Men så börjar jag aldrig testa tidigare än 5 dagar innan jag tror att jag har äl för att slippa slösa på stickor.

    Hittade detta i manualen för den: 


    "Har du fått fler än nio dagar med Hög fertilitet?


    Om fler än nio dagar med Hög fertilitet visas kan du sluta göra tester under den pågående cykeln.
    ? Om du började testa på rätt dag enligt din normala cykellängd och nio eller fler dagar med Hög fertilitet visas, är det osannolikt att Maximal fertilitet kommer att visas under den aktuella cykeln.
    ? Ibland händer det att vissa kvinnor har en LH-ökning som är för låg för att detekteras av testet, eller att de inte har någon ägglossning under en viss cykel, och därför identifieras ingen Maximal fertilitet. Detta är inte ovanligt och kan inträffa i cirka 8 procent av alla cykler. Om ingen Maximal fertilitet visas under tre på varandra följande cykler rekommenderar vi att du tar upp detta med din läkare."


     


    Ja smart, har också kollat på de stickorna. va bra att de funkar att använda, då köper jag också på av dom =) Ja verkligen så frustrerande, man försöker vara positiv men varje dag i väntan blir ju jobbigare och jobbigare. Jag ska nog börja testa lite senare nästa gång med me tanke på 4 dagar negativt resultat. Känns ju som onödigt slöseri. Hoppas ni hann pricka in äl bra trots snabb stegring för dig =)

    Får hoppas på för låg LH ökning, men tror att jag kanske inte hade äl helt enkelt.. Vad är oddsen att första gången man äl testar är en av de 8 % ?
  • SML89
    Diosali skrev 2020-12-02 22:21:22 följande:

    Hej! Jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen då vi av olika anledningar inte trodde att vi skulle kunna bli gravida. Idag plussade jag... Det känns så läskigt för man är rädd att något ska hända...

    ... Och vilket fint forum detta är som är så fullt med stöd <3


    Grattis va kul! =) Förstår känslan, men försök inte oroa dig för mycket, tänk positivt och njut av ditt plus :)
  • SML89
    essemess skrev 2020-12-02 22:30:45 följande:
    Jag hade 2 dagar tom ring och sedan blinkande smiley i 5 dagar, dagen därpå kom den fasta gubben. Det är inte kört än för dig! Det är när du fått blinkande smiley i 9 dagar som du kan sluta testa. Än har du några dagar tills dess! Kan ju vara som du säger, en längre cykel bara.
    Ja jag tror jag testar i em med och sen imorgon bitti, är det frtf blinkande gubbe då så väntar jag in nästa månad istället. Har redan använt 10 stickor nu. Men vi försöker ha sex varannan dag för säkerhets skull.
  • SML89
    Nachosen skrev 2020-12-04 01:29:05 följande:

    Är det Nån här som plussat (nu eller tidigare) och inte har haft några känningar alls? Tyckte att jag hade lite tecken tidigare men känner ingenting nu. Är på bim -3 idag men känner mig mest tom. Vågar inte tro att det tog sig den här gången :/ har testat men varit helt blankt än så länge. Med första barnet testade jag först negativt äl +10 och positivt äl +15.


    Jag kände inte alls mycket när jag plussade 2018. Såg att jag hade noterat lite lätt molvärk 2 dagar typ ÄL +7-8, men testade negativt ÄL+10 precis som dig. Testade sedan 1 v senare och då var det positivt. Så man vet aldrig :)
Svar på tråden BIM dec 2020