• Anonym (Livrä­dd)
  Lör 7 nov 2020 19:32
  19 visningar
  7 svar
  Inlägg från Anonym (Livrädd) Visa alla inlägg

  Hotad

  Hamnade i en väldigt läskig situation i natt (rånförsök) när jag inte gav några pengar (hade heller inga på mig vilket de till sist förstod). De hotade mig att inte anmäla för då skulle saker hända.

  Nu är jag fullständigt livrädd. Kan inte tänka klart. Vill gömma mig från världen. Förstår att det inte är helt rimligt men kan inte släppa tanken att de kommer söka upp mig. Vågar inte vara ensam hemma, men har min dotter här så kan inte åka nånstans, skulle dessutom oroa henne som inte vet nåt. Kan ju inte hålla mig borta för evigt heller.

  Jag sitter hemma och vill ha uppsikt över dörren. Känns som att nåt när som helst kommer hända... jag vågar knappt gå ut, ser mig omkring och livrädd för att sova i natt. Nån med tips, vadsomhelst på vad jag ska försöka tänka? Polisen sa att det är osannolikt att de söker upp mig, ?men ring 112 om de kontaktar dig? men det gjorde mig inte lugnare...

Svar på tråden Hotad
 • Anonym (Livrä­dd) Trådstartaren
  Lör 7 nov 2020 19:39
  #3

  Jo jag har anmält och tror jag vet vilka de är... det var utanför porten ????

 • Anonym (Livrä­dd) Trådstartaren
  Lör 7 nov 2020 19:41
  #4

  Kan inte skaka av mig känslan att något kommer hända. Så jobbigt. Vågar inte slappna av utan tänker att jag måste vara beredd att försvara mig.

 • Anonym (Livrä­dd) Trådstartaren
  Lör 7 nov 2020 19:44
  #6

  Jo det är sant att det kanske mest är snack. Men jag har tyvärr en historia med ocd och har svårt att släppa saker. Blir att jag fastnar i hemska tankar, ser inget ljus alls.

Svar på tråden Hotad
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...