Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Grattis Amerika!

    Disa35 skrev 2020-11-08 11:01:24 följande:
    Tror det är bland det bästa som har hänt världen, i klass med Tysklands villkorslösa kapitulation 8 maj 1945
    Det är lite känslan man får när man tittar på videoklipp från firandet :)
  • Mortiscia80
    Tomatmacka skrev 2020-11-08 20:41:46 följande:
    Var är ursäkten från den kommunistiska diktaturen Kina som startade allt det här?
    Det är inte Kinas fel att de har fladdermöss. Många länder har marknader där man säljer levande djur som föda förresten, inte bara i Asien.
  • Mortiscia80

    Det ska bli intressant att se om man kommer lyckas hitta några föräldrar till alla barn som separerades från sina familjer vid gränsen. Det fattades fortfarande 545 barn som söktes av sina föräldrar, så sent som för ett par veckor sedan.

  • Mortiscia80
    Tomatmacka skrev 2020-11-09 06:23:50 följande:
    Nej men de hade inte behövt koka soppa på fladdermössen. De kunde ha förhindrat det här men de vägrade, eftersom de är kommunister. Kommunister ligger f.ö bakom flest folkmord i hela världen men det mörkar vi pga pk-maffians framfart
    Problemet är inte att man äter dem utan deras avföring främst. Nu är det ju så att asiater äter alla möjliga slags djur som vi kan tycka är konstiga.

    Jag tror du är lite förvirrad i tankarna kring hur kommunism och matmarknader hänger ihop, jag kan inte påminna mig att t ex Marx eller Lenin haft några riktlinjer kring försäljning av levande djur som föda, mathållning, rekommenderad mat att äta osv men du kan väl utveckla tanken lite så jag hänger med i hur du menar? Varför skulle Kinas politiska hemvist styra hur de ser på matmarknader med levande djur? Det är, som jag sa, verkligen inte unikt varken för Kina eller andra länder, oavsett styresform, politisk hemvist eller liknande.
Svar på tråden Grattis Amerika!