Inlägg från: Just Precis |Visa alla inlägg
  • Just Precis

    Hon har slutat bry sig om sig själv

    Vad spelar det för roll i vilken del av Stockholm ni bor, är du nyrik eller?

  • Just Precis
    Anonym (Ludwig) skrev 2020-11-13 13:00:31 följande:

    Jo, det är klart. Dock ser klädkoden ut så där vi bor... både i vår gemensamma umgängeskrets liksom hos min familj. Jag jobbar på bank och ibland tar vi en drink på lunchen. Då vill jag inte att hon kommer i sneakers.

    Då kommer man inte alltid in heller. Detta är ju trots allt någonting hon kan påverka själv genom träning och smink medan man inte kan påverka vissa saker. Jag är själv mån om mitt utseende och har gjort en del ingrepp och tränar 4 dagar i veckan/ bleker tänderna för att nämna några exempel.


    Fast detta stämmer bara inte. Finns bokstavligen inte ett enda ställe i Stockholm där du inte kommer in vid lunchtid för att du har sneakers på dig. Har du sett Spotifys ledningsgrupp eller? Och inte heller en enda arbetsgivare inom bank som skulle acceptera alkohol vid lunch, nu för tiden.

    Hade du jobbat på reklambyrå hade jag kanske trott dig, fast då hade förstås hela sneakers-resonemanget fallit...
  • Just Precis
    marräng skrev 2020-11-13 18:54:01 följande:

    Min fråga är. Vilken finare del av stockholm är det? Jag bor i en "lite finare" del av stockholm och jag klär mig precis som din flickvän. Liksom ganska många som bor här. Det är faktiskt inte så ofta man ser folk glida runt i högklackat och korta kjolar. Bara nyfiken.


    OBS att min kommentar som visst hamnade precis under din kommentar EJ var riktad t dig marräng, utan till TS. Håller med dig om att det inte finns några stadsdelar där man inte skulle kunna gå i sneakers (även fast det säkert finns en del lirare på typ Hornsbergs strand som typ låtsas det, haha)
  • Just Precis
    Anonym (Ludwig) skrev 2020-11-15 15:11:05 följande:

    Som jag sa tidigare klädde sig inte min tjej tidigare enligt vad som är norm på Östermalm. Dock i våra kretsar. Normen på Östermalm nuförtiden klädmässigt hos kvinnor tilltalar mig inte så mycket. Däremot kvarstår faktum att det inte är så ovanligt att se kvinnor i kjol, klänning och strumpbyxor på Östermalm och även i högklackat. Med kort kjol menas till knäna ungefär för att förtydliga hur jag menar. Kan inte se att det skulle vara vare sig ovanligt eller bli stämplat som porr-/bimbostil. Många äldre damer går så.


    Eh. Men. Som del i din problemställning nämner du ju just att:

    1) det är ett problem att hon klär sig i sneakers då folk tittar då ni bor i en finare del av stan (Östermalm)

    2) det är ett problem att hon klär sig i sneakers då ni inte kommer in på de ställen ni vill när ni ses på lunchen

    3) du jobbar på bank och brukar ta en lunchdrink

    1 och 2 är ju direkt felaktiga, källa: ALLA som vet något om Östermalm och Stockholms olika barer och serveringar som har lunchöppet

    3 är jag väldigt skeptisk till, bankvärlden på 20-talet är inte direkt positiv till lunchdrinkar...men klart man kan smygdricka oavsett jobb

    Förstår inte varför du skulle ljuga om de här sakerna?
  • Just Precis
    Anonym (Ludwig) skrev 2020-11-17 02:40:18 följande:

    Nä exakt varför skulle jag? Vet inte vilka ställen du går på men vi går inte till samma kan jag säga direkt.


    Jag tror inte heller vi går på samma ställen om man säger så...

    Men nu var det inte det min fråga rörde - utan att jag skulle vara fasligt intresserad att få veta vilka ställen i Stockholm som inte släpper in folk med sneakers till lunch.

    Jag ber inte om hela din topplista, men du kan kanske nämna ETT konkret namn?
  • Just Precis
    smulpaj01 skrev 2020-11-17 09:27:12 följande:

    Det kan inte ts för ts har aldrig ens varit på Östermalm. Vem f*n kallar humlegården för humlet? Och nej, det finns inga krogar som inte skulle släppa in någon i sneakers på lunchen. Inte en enda!


    Nej jag reagerade också på det men samtidigt är det väl en googling bort att man säger Humlan så jag tänkte att hen skrivit fel eller nåt, känns så orimligt dumt att hitta på egna smeknamn om man vill verka trovärdig...

    Finns Privé fortfarande? Den typen av ställen kanske har klädkod, även under lunchshowerna ;-D
  • Just Precis

    OM det nu skulle vara så att du eller din tjej blivit nekade på Diplomat vid lunchtid när nån av er hade sneakers på så var det iaf garanterat inte pga skorna...

    Du kanske var för packad helt enkelt

Svar på tråden Hon har slutat bry sig om sig själv