Inlägg från: Anonym (Mannen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mannen)

    Min frus äventyr

    Jag har varit i en ganska liknande situation och med liknande omständigheter. Jag blev också mera tänd och även stolt över att min fru är så attraktiv för andra och mycket yngre män.
    Jag tyckte också att det var extra spännande och jag gick igång på att jag visste något men att hon inte visste att jag visste.
    Jag tog en tid och funderade mycket i hemlighet utan att avslöja det minsta lilla att jag visste och jag tog mig tid att vänja mig vid känslan, väga för och nackdelar och hur det här skulle påverka oss och vår kärleksrelation, hur skulle de komma påverka mig och hur skulle det komma påverka min fru.
    Efter att ha tagit det lugnt en stund och tänkt igenom alla olika vinklingar så avtog dramatiken och den första förskräckelsen.
    Min känslor övergick alltmera till stolthet och att jag tyckte det var tändande. Min kärlek svalnade inte det minsta utan snarare tvärtom kände jag en typ av nyförälskelse.
    Vår egen kärlek till varandra var minst lika stark som tidigare men vi fick en klar förbättring i vårt eget samliv med både ökad närhet och ökad kåthet.
    Särskilt att jag kände till det i hemlighet gjorde mig nyfiken och tänd.
    Jag tyckte det var så hett att jag började spionera och jag skapade diskret i största hemlighet fler och bättre möjligheter för henne att träffa sin älskare. Dels av ren kärlek till henne, jag kände mig generös att jag unnade henne dessa underbara små äventyr men mest för att det skulle öka mina möjligheter att få reda på mera, få ökade chanser att spionera och för att öka min egen upphetsning.
    Jag spionerade inte för att avslöja henne, inte för att ta henne på bar gärning och få ett avslut. Tvärtom spionerade jag för att jag älskade att se att hon var så glad och kåt. Även detta drev mig till att hjälpa till att skapa chanser för henne, just att det gjorde henne så glad och kåt.
    Det pågick en tid och gradvis blev det helt naturligt för oss båda, särskilt som vår egen kärlek och vårt samliv påverkades så positivt. Gradvis blev det normalt och vi blev var och en på sitt eget håll allt mindre försiktiga, båda började hinta varandra vad som pågick och så småningom började hon misstänka att jag visste, senare insåg hon att jag sannolikt spionerade och gillade det. Jag hintade om att jag gillade titta på henne och hennes älskare hon hintade att hon gillade att visa upp sig för mig. 
    Gradvis ledde det till att vi delade upplevelserna med varandra helt öppet.
    Det gav oss en fantastisk närhet, djupare kärlek och också ett mycket bättre samliv för oss två på tu man hand.

    Så småningom måste hennes älskare flytta men vi har sedan fortsatt utveckla oss och fått uppleva många härliga äventyr på många olika sätt.
    Jag är mycket lycklig för att hon fick chansen få uppleva sin älskare, hon vågar numera öppna sig och njuta på ett helt annat sätt och det har verkligen kommit också mig tillgodo. Synd bara att det inte hände redan tidigare i livet, men förmodligen hade vi inte varit trygga nog och inte mogna nog att då hantera situationen.

  • Anonym (Mannen)

    Märkligt för mig att flera väljer att se problem och svårigheter, "men tänk om...".

    Om man själv vill har man ju alla möjligheter att i stället göra ett medvetet val att fokusera på det positiva, att se möjligheter och att ta vara på allt det goda som livet har att erbjuda.
    Om man själv anstränger sig ta chansen och ta vara på de tillfällen och möjligheter som går att finna, om man lägger sig vinning om att aktivt ordna det goda och bra, så lyckas man ju faktiskt ordna för sig och andra att utfallet blir så mycket bättre, att livet blir så oändligt mycket bättre.

    Märkligt för mig att människor aktivt väljer att fokusera på det negativa och på vad som skulle kunna hända i värsta fall. Om man förväntar sig det värsta så ökar risken dramatiskt för att det värsta faktiskt kommer att inträffa.

    Och tvärtom om man i stället väljer att fokusera på det positiva och på alla goda möjligheter.
    Märkligt vilka val många människor gör.

Svar på tråden Min frus äventyr