• Fru89

    BF Augusti 2021

    Har precis passerat ägglossning och nu räknar jag ner dagarna till BIM. Första försöket till syskon.

    Jag är 31 år och har en dotter på 3,5 år :)

  • Fru89
    Kikijiki skrev 2020-11-18 08:48:08 följande:

    Vad roligt att folk börjar hitta till tråden! Känns som att din dotter kommer vara i rätt ålder när ett syskon planeras att komma. Skulle jag ha planer framåt för mer än ett barn skulle jag också vilja ha 4-5 år mellan dem :)


    Ja men jag har alltid velat ha 3-5 år mellan så att syskonet kan vara mer delaktig och förstå vad som växer i magen och vad som väntar. Min dotter pratar nästan varje dag om att hon vill ha en lillebror/syster :)
  • Fru89

    Har BIM tors-lör (mina cyklar varierar lite) Om inte mensen kommit inom en vecka ska jag ta ett test. Har en del symptom som styrker att det tagit sig. Molvärk sen ett par dagar efter ägglossning. Tappen är väldigt högt upp och något bakåtvänd, knappt att jag kan känna den (Vid mens brukar jag ha den långt ner) Idag tycker jag även att vårtgårdarna blivit större och börjat mörkna något, bröstvårtorna är nästan blålila...

    Beställde i alla fall test idag o så fort jag får hem dom ska här testas :)

  • Fru89
    Juney skrev 2020-11-26 09:19:35 följande:

    Misstänker att det är ett missfall på G :'( alla symptom bortblåsta igår, blödning under natten och nu mensvärksliknande smärta i magen..

    Hänger kvar tills jag fått det "bekräftat", kanske är det bara en liten "ofarlig" blödning.. men jag är tveksam.. :'(


    Åååh!!! Hoppas det inte är så! Håller tummarna för det bästa
  • Fru89

    Någon här som har erfarenhet av att plussa ?sent?? Jag har passerar BIM, tagit två tester, en gång innan och en gång efter bim och båda negativa. Jag har mer/rikligare flytningar än jag är van vid. Molvärk och stick sen några dagar efter ägglossningen. En mage som svullnat och är extremt svullen på kvällen.

    Förra graviditeten plussade jag tidigare, men det kan ju vara olika tänker jag. Men någon här som fått negativt efter bim o sen plussat?

  • Fru89
    Anonym (hoppfull) skrev 2020-12-02 20:17:56 följande:

    Jag plussade på bim+4 och då va det supersvagt, tyvärr förlorade jag plusset en vecka senare. Men det finns ju de där allt går bra också som plussar sent :) tydligen kan det skilja från en graviditet till en annan hur snabbt man producerar hormoner.


    Tack för att du tog dig tid att svara. Negativt resultat i går. Ska testa på lördag igen tänkte jag om det inte kommit någon mens innan dess. Kanske hade ägglossning senare än jag trodde
  • Fru89
    Eliales skrev 2020-12-03 04:55:10 följande:

    Sitter i samma sits som dig. Skulle ha plussat i tisdags. Utebliven mens men negativa grav-tester, Ska avvakta till helgen och se om mensen kommer. :(


    Har du några symptom? Utöver att mensen är sen?
  • Fru89
    Eliales skrev 2020-12-03 17:08:40 följande:

    Har du några symtom?


    Okej. Så sjukt hur kroppen kan hålla på. Man blir ju galen!! Haha

    Jag har haft molvärk sen några dagar efter ägglossning. Varje dag känns det som att mensen är på väg när som helst. Ibland sticker det och nu tycker jag att det har börjat dra o spänna också. Magen är svullen. Magen svullnade direkt första graviditeten o la sig aldrig. Tycker vårtgårdarna blivit större, svårt att säga om dom är mörkare.

    Får se om jag har tålamod att vänta till lördag. Kanske provar i morgon bitti istället.
Svar på tråden BF Augusti 2021