• Kikijiki

    BF Augusti 2021

    Hej! Likt traditionen är det dags att skapa en tråd för oss som hoppas på tillskott i Augusti!

    Jag börjar med en presentation: Jag och sambon väntar första barnet. Jag är 31 år, och har tidigare fått ett tidigt missfall i somras - Så hoppas det går vägen denna gången.

    Tänker att jag också skapar en privat facebook-grupp där dom som vill kan gå med.

    Hoppas vi blir ett gäng som vill följas åt :)

  • Svar på tråden BF Augusti 2021
  • Kikijiki
    Fru89 skrev 2020-11-18 00:22:02 följande:

    Har precis passerat ägglossning och nu räknar jag ner dagarna till BIM. Första försöket till syskon.

    Jag är 31 år och har en dotter på 3,5 år :)


    Vad roligt att folk börjar hitta till tråden! Känns som att din dotter kommer vara i rätt ålder när ett syskon planeras att komma. Skulle jag ha planer framåt för mer än ett barn skulle jag också vilja ha 4-5 år mellan dem :)
  • Kikijiki
    Anonym (BF 1/8) skrev 2020-11-18 07:55:20 följande:

    Hej! Jag hoppar gärna in här! Positiva tester och har troligen BF 1/8!

    Blir det en privat FB-grupp vill jag gärna vara med!


    Grattis till positiva tester! Jag har skapat en privat grupp som heter BF Augusti 2021, skapad av Emma Andersson. Kan du se om du hittar den? Om jag lyckats göra rätt ska den också vara dold, så att inte anhöriga kan se att man är med i en grupp alls. Om den inte syns alls kan jag skicka en vänförfrågan så du kan bli inbjuden, sen är det bara att ta bort mig igen :)
  • Kikijiki
    hypotyreos98 skrev 2020-11-18 16:53:40 följande:

    Jag hoppar gärna in här! Så kul att den här tråden är skapad! Jag plussade i förrgår men jag har lite problem med att veta om BF är beräknad i slutet av juli eller i början av augusti då jag hade mens 13-18 oktober och 28-2 november, alltså endast två veckor emellan.. hade en ofostrig graviditet och fick göra en "abort" i v9 i september så tror inte att min cykel hade blivit helt återställd.

    Jag är så glad att jag är gravid igen men vågar inte hoppas för mycket, håller tummarna för alla oss!


    Grattis till plus, härligt att det fick så snabbt från aborten! Jag vet vad du menar, det är fortfarande tidigt men jag resonerar som så att jag hellre är glad för plusset redan nu än låtsas som ingenting i tolv veckor, kommer oavsett bli ledsen om det inte blir något.

    Jag fick ett tidigt missfall i somras i vecka 6. Blödde i åtta veckor och fick inte ner hcg värdet så vården började misstänka utomkveds. Fick lämna blodprov varannan dag, en tung process rent mentalt och jobbigt rent praktiskt att få ihop med jobbet..

    Mina appar ger också olika besked om det blir en juli eller augustibebis, men tänker att man kommer ha mer gemensamt med de senare i processen än kvinnor som ligger fyra veckor framför en
  • Kikijiki

    Jag utreddes dör eventuellt utomkveds eftersom blödningarna fortsatte så lång tid utan att hcg försvann. Så vi gjorde ingga försök under dessa veckorna. Jag lät det gå en mens och försökte igen, men det tog sig inte. Men denna gång på ägglossning nummer två verkar det ha gått vägen :).

    Föratagångaföderska som man är så överdriver man det mesta. Sedan jag plussade i söndags har jag gagut graviditetstest varje morgon - och sträcket blir tydligare och tydligare för varje dag som går :).

    Ps, glöm inte hojta om ni vill vara med i den nystartade fb gruppen :)

  • Kikijiki

    Välkommen, så kul med fler förstföderskor :). Har du facebook får du gärna gå med i vår privata grupp. Där händer lite mer och är lättare att skriva än här som ofta är segt tycker jag. Skicka pm isf!

  • Kikijiki
    Juney skrev 2020-11-26 09:19:35 följande:

    Misstänker att det är ett missfall på G :'( alla symptom bortblåsta igår, blödning under natten och nu mensvärksliknande smärta i magen..

    Hänger kvar tills jag fått det "bekräftat", kanske är det bara en liten "ofarlig" blödning.. men jag är tveksam.. :'(


    Åh nej! Håller tummarna för dig :(
  • Kikijiki
    Anonym (Första gången) skrev 2020-12-05 09:49:15 följande:

    Hej! Jag har smygtittat denna tråden sedan jag fick ett plus. Första graviditeten för mig och min sambo. Är så orolig, läser mycket om missfall och det är såklart det enda jag tänker på, skönt att det finns fler som är med om samma sak ???? undrar om Facebook gruppen, är så rädd att andra som känner mig ska få veta att jag är preg utan att vi har berättat än. När jag söker på bf augusti 2021 så finns där en grupp. Är det den?

    Vill berätta för närmsta familjen på julafton då är jag i vecka 8. Men så nervöst ????

    Man vill ju vara glad för att man är gravid men fortf samma oro. Har inskrivningasamtal på tisdag!


    Hej och grattis till plusset! Nej det är inte den gruppen, den offentliga kan folk se att man är med i. Min grupp är helt dold, så man måste vara vän för att bli inbjuden och den syns inte bland "mina grupper". Skicka pm med namn och en beskrivning på profilbilden om det är ett vanligt namn så skickar jag vänförfrågan
  • Kikijiki

    FÖRTYDLINADE HUR MAN GÅR MED I DEN DOLDA GRUPPEN:

    Skicka PM till mig med Facebook-namn och beskrivning på hur profilbilden ser ut om du har ett vanligt namn som fler heter. Jag skickar vänförfrågan, och när den är accepterad bjuds du in till gruppen.

  • Kikijiki

    Nu märks det att folk börjar bli lata och inte orkar läsa tråden för att se hur man går med i gruppen så vi kör igen :D

    Skicka PM till mig med ditt Facebook-namn. Har du ett vanligt namn behöver du också beskriva din profilbild så jag lägger till rätt person. Jag skickar då vänförfrågan, när den är accepterad lägger jag till dig i gruppen - Sen är det fritt fram att ta bort mig som vän efter det :)

  • Kikijiki

    Tänkte bara meddela att det just nu är ett maxtak på facebookgruppen på 50 pers, så 6 medlemmar till är välkomna! Kan ju bli så att någon går ur gruppen eller att maxtaket ändras, men vänta inte för länge med att söka om ni vill garantera er plats

  • Kikijiki

    Tyvärr är min Facebook-grupp full då medlemmar bestämt ett maxantal på 50 pers. Det finns en annan grupp på fb som heter bf augusti, vet dock inte vilken typ av sekretess dom har

Svar på tråden BF Augusti 2021