Inlägg från: hypotyreos98 |Visa alla inlägg
  • hypotyreos98

    BF Augusti 2021

    Jag hoppar gärna in här! Så kul att den här tråden är skapad! Jag plussade i förrgår men jag har lite problem med att veta om BF är beräknad i slutet av juli eller i början av augusti då jag hade mens 13-18 oktober och 28-2 november, alltså endast två veckor emellan.. hade en ofostrig graviditet och fick göra en "abort" i v9 i september så tror inte att min cykel hade blivit helt återställd.
    Jag är så glad att jag är gravid igen men vågar inte hoppas för mycket, håller tummarna för alla oss!

  • hypotyreos98
    Kikijiki skrev 2020-11-18 18:34:52 följande:
    Grattis till plus, härligt att det fick så snabbt från aborten! Jag vet vad du menar, det är fortfarande tidigt men jag resonerar som så att jag hellre är glad för plusset redan nu än låtsas som ingenting i tolv veckor, kommer oavsett bli ledsen om det inte blir något.

    Jag fick ett tidigt missfall i somras i vecka 6. Blödde i åtta veckor och fick inte ner hcg värdet så vården började misstänka utomkveds. Fick lämna blodprov varannan dag, en tung process rent mentalt och jobbigt rent praktiskt att få ihop med jobbet..

    Mina appar ger också olika besked om det blir en juli eller augustibebis, men tänker att man kommer ha mer gemensamt med de senare i processen än kvinnor som ligger fyra veckor framför en
    Tack så mycket! Det är så himla bra inställning tycker jag, ska försöka vara lite mer glad och hoppfull denna gången. Jag menar, det som är menat att bli kommer bli oavsett hur ens inställning är.

    Oj vad jobbigt att du blödde i åtta veckor! förstår att det måste tagit mycket energi att hålla på sådär. Blev du gravid under dessa åtta veckor eller kom det någon mens efter?

    Samma här, det är roligare att ha mer gemensamt än att behöva ligga efter..
    Grattis till dig också! Ska bli så kul att få följa din resa.
  • hypotyreos98
    Kikijiki skrev 2020-11-18 22:17:43 följande:

    Jag utreddes dör eventuellt utomkveds eftersom blödningarna fortsatte så lång tid utan att hcg försvann. Så vi gjorde ingga försök under dessa veckorna. Jag lät det gå en mens och försökte igen, men det tog sig inte. Men denna gång på ägglossning nummer två verkar det ha gått vägen :).

    Föratagångaföderska som man är så överdriver man det mesta. Sedan jag plussade i söndags har jag gagut graviditetstest varje morgon - och sträcket blir tydligare och tydligare för varje dag som går :).

    Ps, glöm inte hojta om ni vill vara med i den nystartade fb gruppen :)


    Jag plussade också i söndags, så kul! Jag kan tänka mig att gå med i gruppen på facebook! :)
Svar på tråden BF Augusti 2021