• Tue 17 Nov 2020 23:06
  5302 visningar
  11 svar
  11
  5302

  Ofrivilligt faderskap

  Hej,

  Under början av 2019 träffade jag en tjej som jag hade en kortare romans med.
  Ingen av oss tyckte att den rätta kontakten fanns så vi avbröt dejtande efter ett par veckor. Sedan har vi inte hörs av något mer efter det.

  För ungefär 2 månader sedan så hörde dom av sig från socialen med en förfrågan om faderskapstest. Tjejen som jag dejtade hade tydligen fött en tjej där hon först inte angav mig som fader, men sedan ändrade sig och angav mig.
  Nu har faderskapet kommit tillbaka och jag är pappa till en dotter på ungefär 1 år, detta kom som en chock för mig. Jag har inte haft någon kontakt med den här tjejen sedan vår korta romans.

  Jag lever som singel idag under ordnade förhållande med bra jobb, egen bostad samt inget krångel. Är det någon annan som har varit i samma situation som kan ge lite tips och råd på hur man bör agera? Jag är i dagsläget väldigt kluven till hela situationen....

 • Svar på tråden Ofrivilligt faderskap
 • Wed 18 Nov 2020 09:29
  #4

  Min plan är nog att försöka vara en närvarande pappa till henne. Men i dagsläget så känns allt så svårt och långt ifrån. Har ingen tidigare erfarenhet av barn och inga av mina vänner har fått barn än så har ingen att bolla saker med.

Svar på tråden Ofrivilligt faderskap
Logga in
Bli medlem