• Anonym (Känsl­an)
  Sun 22 Nov 2020 12:31
  5318 visningar
  11 svar
  11
  5318

  Ofrivilligt faderskap

  Erik1998 skrev 2020-11-17 23:06:15 följande:

  Hej,

  Under början av 2019 träffade jag en tjej som jag hade en kortare romans med.
  Ingen av oss tyckte att den rätta kontakten fanns så vi avbröt dejtande efter ett par veckor. Sedan har vi inte hörs av något mer efter det.

  För ungefär 2 månader sedan så hörde dom av sig från socialen med en förfrågan om faderskapstest. Tjejen som jag dejtade hade tydligen fött en tjej där hon först inte angav mig som fader, men sedan ändrade sig och angav mig.
  Nu har faderskapet kommit tillbaka och jag är pappa till en dotter på ungefär 1 år, detta kom som en chock för mig. Jag har inte haft någon kontakt med den här tjejen sedan vår korta romans.

  Jag lever som singel idag under ordnade förhållande med bra jobb, egen bostad samt inget krångel. Är det någon annan som har varit i samma situation som kan ge lite tips och råd på hur man bör agera? Jag är i dagsläget väldigt kluven till hela situationen....


  Hej Erik. Jag sitter i samma båt som dig just nu. Skillnaden var att jag misstänkte att jag var far till en flicka. Jag kontaktade Sociala som hjälpte mig att kräva faderskap. Jag väntar fortfarande på mitt svar men jag är till 99% säker på att det är jag.


  Jag är lika oberedd men jag har kommit underfund med att allt löser sig så länge man har viljan och styrkan. Jag har bestämt mig att göra allt om hon är min. Det är ju ändå det som betyder något mer än dig själv.


  I min situation är jag så otroligt förbannad på kvinnan. Hon skulle hört av sig oavsett val. Jag vet att hon måste vetat att det fanns en chans och ändå försökte röja bevis.. Det är en lång historia och jag kan inte dra hela här och nu. 


  Du är inte ensam!

Svar på tråden Ofrivilligt faderskap
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.