• Majakarlsson05

    Pojkar som byter om på damernas

    Hur länge tycker du att det är ok att pojkar byter om inne på damernas när ni är på badhuset?

  • Svar på tråden Pojkar som byter om på damernas
  • Anonym (Milo)

    I simhallen i vår stad är det upp till 7 år. Därefter får papporna byta om med sina döttrar och mammorna med sina söner i flexomklädningsrum.

  • fjanten

    Till ca 7 år. Då inte för att jag bryr mig - men jämnåriga (och något år äldre) flickor kan tycka att det blir väldigt jobbigt (och det kan såklart bli jobbigt för pojken med).

    Nej, alla badhus har inte familjeomklädningsrum, synd! Tycker ändå inte att äldre pojkar ska gå in på damernas - flickornas rätt att känna sig 'fredade' är större.

    Ofta går det att lösa om man kommunicerar med badhuspersonalen. Exempelvis brukade det lilla badhuset i min hemstad låta speciella fall byta om i personalens omklädningsrum.

  • cosinus

    Äldsta sonen var 7 sista gången. 7.5 för att vara exakt. Hade inte tänkt mig för och for med honom på simskola och kände då att nu var han faktiskt för gammal.

    Lillebror har nog inte varit på damernas efter 6 år för han hade ju sällskap av storebror.

    Första gångerna de varit själv har jag tagit med mig deras ytterkläder och ev simglassögon/leksaker. De har haft sina vanliga kläder, ett par nya kalsonger och handduk och badbyxor. Thats it. Sen har de fått duscha, byta om och komma ut. Lagom svårt, lagom mycket att glömma. De har sen på kvällen fått tvätta håret hemma.

    När de sen vant sig vid att vara själv och hålla koll på allt har de fått ta med ytterkläder, schampo och sånt.

  • Anonym (Mamma)

    Barn som är över 7-8 ska inte byta om i fel omklädningsrum.

    Man bör tänka på alla unga tjejer som är i rätt omklädningsrum. De ska inte behöva byta om med jämngamla pojkar.

Svar på tråden Pojkar som byter om på damernas