0 Följare 0 Följer

cosinus

Förälder

Bor i norr. 3 barn. Flicka -04, pojkar -06 & -08
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2020-02-11 cosinus svarade i tråden: Hur ofta byter ni bh?: Vanliga BH-ar varierar mellan varje dag till en gång i veckan. På sommaren när jag cyklar blir jag varm och svettig och då byter jag till dagen efter. På vintern kan det gå en vecka innan bh-n känns sunkig.
2020-02-10 cosinus svarade i tråden: Tips på semesteraktiviteter med snart 2-åring: Det så små barn brukar gilla med djurparker är ju de som har ställen där man får gå in till djuren och vara nära och kanske klappa. Då kan det duga lika bra med någon lokal 4H gård som en.
2020-02-10 cosinus svarade i tråden: 5-åringens kompis har sett porr: Jag gissar på något lite äldre barn som visat det.

När min ena son gick i tvåan så fick några killar i klassen korn på en porrsida genom äldre syskon och det blev en snackis i klassen.
2020-02-08 cosinus svarade i tråden: Okej att sova i bur under natten?: Kan inte en av er sova i ett rum med valpen och den andre i sovrummet och vara redo för barn som kommer?

När vi får nya katter (jourhem) så brukar vi till en början bara låta dessa vara instängda i en liten del.
2020-02-08 cosinus svarade i tråden: Ni som har föräldrapenning på lägsta nivå: Har du en pappa med i bilden så kan det löna sig att han är föräldraledig 20 % och tar fredag-sön (eller lör-mån). Då får han ut mer än sin heltidslön (om han nu inte är långt.
2020-02-08 cosinus svarade i tråden: Min sambo går aldrig upp med barnen: Vill du sova får du helt enkelt ta och lägga dig i ett eget rum med öronproppar och så får mannen sova inne med barnet som vaknar 4:30.

Man har olika lätt att bli väckt och olika lätt att vakna till ordentligt.
2020-02-08 cosinus svarade i tråden: Sambo kräver studier under föräldraledighet: Om du har dålig föräldrapenning så finns det ju några tricks man kan göra ihop.

Han kan t ex vara föräldraledig fredagar från jobbet (dvs jobba 80 %) och sen kan han ta fp fre-sön och därmed.
2020-02-07 cosinus svarade i tråden: Självklart med gympaskor ?: Ska barnen göra kullerbyttor och annat så är helt klart utan gymnastikskor att föredra.

men sen kan de som någon skrev ha något på fötterna, mjuka skinntofflor, strumpor med halkpluttar (typ de man har på.
2020-02-07 cosinus svarade i tråden: Är träningen egentid?: Är nog olika hur man upplever det helt enkelt. Nu är mina ganska stora men om jag ser tillbaka till dagistiden så hade jag aldrig problem att få till lämningarna smidigt. 

Att hämta däremot innebär att.
2020-02-06 cosinus svarade i tråden: Hur mycket lägger ni er i era döttrars klädval?: 9-åringen får inte ha tröjor som inte når ner till byxorna. Isf får hon ha linne under.

String har ingen av barnen efterfrågat men 15-åringen skulle få om hon ville. Jag har det själv alltid under träningstights.