0 Följare 0 Följer

cosinus

Förälder

Bor i norr. 3 barn. Flicka -04, pojkar -06 & -08
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2019-09-19 cosinus svarade i tråden: Förskolan eller inte imorgon?:
Eftersom jag har noll koll på mina barns normaltemp och aldrig kommit på tanken att tempa ett till synes friskt barn så hade jag absolut kunna lämna på förskolan efter en frisk dag hemma.

2019-09-19 cosinus svarade i tråden: Äta fläskkött eller ej: Man skulle kunna vända på det och se det så här:

Om man nu är extremt noga med att ens barn ska växa upp med en viss typ av värderingar så kanske man får se till att avla dessa barn med någon som.
2019-09-17 cosinus svarade i tråden: Min 16-åriga dotter vill flytta ihop med sin äldre pojkvän!: Ganska vanligt att det kommer studenter yngre än 18 till högskolan. Däremot är väl det vanliga att de fyller 18 under hösten men för att börja som 17-åring krävs bara att du börjat skolan ett år.
2019-09-17 cosinus svarade i tråden: Tips på höstskor till tjejer 10-12 år?: I den åldern brukar väl som, som ovan skribent skriver, sneakers funka bra.

Finns ju allt från tunna somriga sneakers till vintersneakers med foder och vattentät yta.

Vi har köpt mycket på stadium.
2019-09-17 cosinus svarade i tråden: Ull eller inte?: Vi bor i norr och ska jag själv klä barnen för en dag ute när det är svinkallt då är det ullunderställ längst mot kroppen. Sen har vi haft ulloveraller som min mamma stickat när de var små och.
2019-09-16 cosinus svarade i tråden: När barnen fyllt 12 o behöver på hälsocentralen: Japp precis så, behöver man vara med så kan man vabba även när barnen fyllt 12 och man kan även vara hemma om de är så sjuka att de inte klarar sig själv men det krävs läkarintyg dag 1.
2019-09-15 cosinus svarade i tråden: Må illa alla graviditeter??:
Min fjärde var absolut djävligast. Kräktes och mådde dåligt. Min trea kände jag inte av ö h t.

2019-09-13 cosinus svarade i tråden: Äta fläskkött eller ej: Det finns för och nackdelar med bägge besluten. Men oavsett så ska du vara ärlig med vad du väljer.

Nackdelen med att ge fläskkött nu är att du riskerar din och exets relation vilket lär drabba sonen.
2019-09-13 cosinus svarade i tråden: Bara tjocka barn på scout?: Jag var scout som barn och vi fikade väl en del, men långt ifrån ofta.

Däremot så var det ju så att de barn som var med i scouterna till förhållandevis stor del var såna som inte hade så rackarns.
2019-09-11 cosinus svarade i tråden: Har förskolan rätt?: Om det är i samma byggnad så borde ju de olika verksamheterna känna till varandra.

Kan du inte be rektorn på barnets skola prata med rektorn på förskolan och se till att det är ok att det yngre barnet är där.

Innehåll