Inlägg från: Anonym (Herxesbraxus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Herxesbraxus)

    Är det så svårt att hitta en tjej?!

    SKAFFAR MAN BARN IHOP MED NÅGON SÅ SKA MAN HÅLLA IHOP!!!!

    Är det så jävla svårt att lära känna en person INNAN man skaffar barn? Det är knappast jag som har taskig attityd i denna fråga utan ni som är för ointelligenta för att fatta att barnet eller barnen är dom som får lida för det dåliga beslutet som togs genom att man inte hade gjort ett bra jobb innan man skaffar barn ihop med någon man vet att det fungerar ihop med i ett förhållande och någon man kan kämpa för!!!

    Jag stöttar inte sånt oansvarigt beteende och bekantar mig inte med sånt folk! Dom är inget att ha, punkt!!!

  • Anonym (Herxesbraxus)
    Anonym (Lisa) skrev 2020-11-23 13:16:41 följande:

    Det är rätt uppenbart att du har väldigt begränsad erfarenhet av relationer. Om du tror att två personer kan vara statiska genom ett helt liv så har du ganska mycket livserfarenhet att inhämta än.

    Nu har jag inga barn. Men jag har varit tillsammans med killar som varit fantastiska de första åren för att sedan genomgå stora förändringar antingen snabbt och dramatiskt eller långsamt och smygande. När man varit med om några såna omgångar så inser man att ingenting är givet. Du kan vara tillsammans med en person i 5-10 år och ha det jättebra men sedan händer något som förändrar personen och gör den omöjlig att leva med. 

    Det förekommer säkert det du beskriver, att man inte lärt känna varandra tillräckligt innan barnen kommer, men av det jag ser i min närhet så är det inte ett dugg vanligt.


    Om jag får gissa så gick dina föräldrar isär när du var under din uppväxt och därför du nu känner att det inte är värt att kämpa för o hålla kvar mannen som blev "för jobbig" för att vara tillsammans?

    Börjar polletten trilla ner nu? Detta beteende med att skaffa barn med första bästa och gå isär blir djupa ringar som sätter spår i samhället. Och vet du vad? Skiten faller på mig och övriga snälla killar som inte lyckas hitta förhållande... Nu kommer du nog säga att dina föräldrar minsann inte alls skiljde sig (fast dom gjorde det) men förhoppningsvis kan detta inlägg få dig att fatta vad det handlar om :)
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Mr K69 skrev 2020-11-23 13:31:24 följande:

    "att tjejen inte har barn sen tidigare då detta betyder att hon lämnar förhållandet alldeles för lätt och inte kämpar för att få det att fungera"

    Tror de flesta reagerar med avsky på den här meningen... Hoppas verkligen du tar dig en funderare på vilka stenåldersfördomar du lever med. Du menar alltså att det är ok för mannen att bete sig och göra vad som helst och kvinnan bara ska svälja och acceptera? Ta bara ett vanligt exempel härifrån fl uttrycket mans/vuxenbebis och det är väl en av det mildare skälen till att lämna någon, eller mannen som prioriterar jobb eller företaget före sina egna barn och partner. Menar du att det kvinnan som inte kämpar då? Eller hon som blir slagen, är det hon som inte kämpar? Hon som ringer tjej eller kvinnojouren för att hon blir psykiskt misshandlad, är det också hon som inte kämpar?

    Men samtidigt skriver du några rader upp att "nu har du träffat en bra man här med gott hjärta och kommer ta bra hand om dig!" så jag förstår inte riktigt ditt tänk i så fall.


    Läs alla mina inlägg så har du svar på dina påståenden redan tagit upp det där med att bli slagen och missbruk i förhållanden det är nog bara närmare 1% som blir det. Resten orkar bara inte kämpa...
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Anonym (Ja du....) skrev 2020-11-23 13:51:55 följande:

    Jag tror du skulle behöva jobba med dig själv, med din människosyn och din attityd innan någon tjej kan tänka sig att vilja vara med dig. Så istället för att peka finger åt andra borde du rikta fingret mot dig själv och fundera på hur tjejer uppfattar dig.


    Jag får ju inte ens chansen att visa vem jag är det är ju det som är grejen med hela tråden.... Ni andra har snöat in så mycket på frågan om varför jag inte vill träffa nån med barn så att allt annat ignoreras :(

    Jag har jobbat på mig själv i 7 år och jag är den perfekta mannen med sunda värderingar och bra stomme för trygghet och kärlek men tjejer idag är så otroligt kräsna (utseende som bara räknas) på ALLA dejting sidor så jag har ju ingen hjälp av hur jag är som person. Det är tyvärr dagens sanning!
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-23 15:28:22 följande:

    Jag får ju inte ens chansen att visa vem jag är det är ju det som är grejen med hela tråden.... Ni andra har snöat in så mycket på frågan om varför jag inte vill träffa nån med barn så att allt annat ignoreras :(

    Jag har jobbat på mig själv i 7 år och jag är den perfekta mannen med sunda värderingar och bra stomme för trygghet och kärlek men tjejer idag är så otroligt kräsna (utseende som bara räknas) på ALLA dejting sidor så jag har ju ingen hjälp av hur jag är som person. Det är tyvärr dagens sanning!


    Tillägg: Och jag vägrar att bli den där killen som duger till förhållande med en person som redan har barn men inte kunde få förhållandet att hålla då dom inte orkade kämpa eller bara skaffade barn med första bästa killen så att dom inte skulle bli barnlösa och sedan bara för att hitta till exempel mig för att dela livet med. Nä fyfan så vidrigt, jag är värd bättre tjejer och dom är absolut inte värda mig, min trygghet och min kärlek dom har bränt den bron. Detta är redan sagt. Men vissa här verkar inte fatta.........
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Anonym (Lisa) skrev 2020-11-23 17:12:23 följande:
    Återigen. Du springer efter fel tjejer. 

    Och ingen som säger att han "är den perfekta mannen" är det. Du har inga sunda värderingar. Det är helt okej att inte vilja träffa någon med barn, det ville inte jag heller. Men ditt totala dömande av folk som du inte kan ha någon aning om vad de gått igenom gör dig så ofantligt oattraktiv så det är inte sant. Och du låter så otroligt omogen som tror att det bara handlar om att "kämpa" i ett mångårigt förhållande.

    Jag har en tjejkompis som är precis som du. Obotlig singel eftersom hon "inte får någon chans att visa vem hon är". Hon tycker också att hon skulle vara den perfekta partnern, hon kan ju laga mat och baka småkakor och skulle mer än gärna sluta jobba och bara vara fru och mamma om bara rätt man såg henne. Problemet är att det finns ett väldigt smalt utbud av män som har det som ENDA krav på en partner. Precis som det finns väldigt smalt utbud av kvinnor som har som enda krav att partnern ska vara välbärgad, ha fin bil och träna på gym.
    Du vet ingenting om mina värderingar... Den ända jävla värderingen jag har nämnt i denna tråden är att jag inte vill dejta trasiga tjejer (utan jobb, som är osams med deras familj och alla killar är svin) och dem med barn sen tidigare. Det är väl mitt val och rättighet som ung attraktiv man att välja. Oj nu låter jag som du i min sista mening!? 
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Anonym (Kvinna med barn) skrev 2020-11-24 12:02:38 följande:

    Jag fick barn som 20 åring efter misshandel och våldtäkt men tycker att du resonerar som en tonåring...

    Ta åt dig lite av de råd du fått för du framstår inte direkt som attraktiv, sorry!


    Bra jobbat med att kolla så att det var en bra kille innan han började slå dig och våldta dig gravid. Såna killar får tjejer men inte jag, ironin i denna världen...
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-24 15:08:44 följande:

    Bra jobbat med att kolla så att det var en bra kille innan han började slå dig och våldta dig gravid. Såna killar får tjejer men inte jag, ironin i denna världen...


    Det jag menar är att han är säkert sjukt snygg så tjejer faller för honom så han får chanserna, han är ett svin men han är 10 av 10 i utseende så han får dejta mycket en idiot som inte alls förtjännar detta men kvar sitter vi lite fulare killar och stångar oss blodiga på dejt-apparna där tjejerna är naiva (vi måste i detta fallet ändå enas om naiva) och tar snygg killen och de som är bäst att bilda familj med (kanske 5-6 av 10 på snygghets skalan) aldrig får chansen.

    Jag tycker det är synd att det är så, men det är ju detta hela tråden handlar om. Men många av er är inte tillräckligt smarta för att inse detta och tror det är en klagotråd.
  • Anonym (Herxesbraxus)

    Jag tycker det börjar på o bli dags för många att öppna sina ögon och fatta att det inte är lätt på marknaden idag, den dagen ni blir singlar och inte är tjejer kommer ni förstå. Tjejer går dock "nästan bara" efter utseende sen skiter dom i vad som finns i pannbenet och sedan efter några år är kille "psyksjuk" "våldtäktsman" eller "svin".... Jävligt konstigt när man bara valde efter utseende???

    Alldeles för många väljer vara första bästa snygga kille sen blir det som så att vi bra, ärliga och sunda killar blir kvar. Detta är som sagt snart om det inte redan är det ett samhällsproblem men fortsätt blunda ni...

  • Anonym (Herxesbraxus)
    AndreaBD skrev 2020-11-24 17:00:32 följande:

    Det är inte alltid de "snygga" killarna, och det är inte ens de tuffa killarna, utan det är ofta just de lugna, som alla tycker verkar så himla snälla. 

    Vad tror du hur lång tid det tar tills man märker att någon kan vara våldsam? Två till tre år klarar de flesta skärpa sig. Om man inte får reda på det genom något ex av honom så har man ingen chans att få reda på det. 


    2-3 månader skulle jag säga sen börjar den riktiga personen träda fram. Sen om man tycker personen är för "snygg" för att förbise detta och att det skulle innebära bra gener till barnen är det viktigaste, inte att man hittat personen som orkar kämpa och ge upp mycket av sig själv för att få relationen att funka!

    Jag har inte haft många tjejer för jag är en 5.a på skalan men jag vet vad kärlek är! Man får tid att reflektera när man saknat någon.

    Riktig kärlek är när du känner att personen du lever tillsammans med är den du ser upp till. Att den personen är lycklig gör att du blir lycklig, du vill alltid vara där för denna och stötta personen i fråga. Man kan säga att man offrar en del av sig själv för att bara se den personen lyckas, total öppenhet som vid fel person kan utnyttja och därmed risk för hjärtekross om det är en person som inte känner likadant tillbaka för då får man inte tillbaka något utan bara ger... Det är vad kärlek är och jag som har ett så bra sätt att se på kärlek jag får ingen att uppleva det med!!! Världen är skev!

    Lika självklar vad kärlek är,är jag på allt jag skrivit i denna tråden. Jag har kommit så mycket längre i tankesättet och ser världen precis hur den är och fungerar, något som ni andra inte behärskar ännu, men det kommer en dag till er också och då kommer ni förstå hur trångsynta ni var när ni klankade ner på killen som skrev på familjeliv och var jävligt taskiga mot honom.
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Anonym (Elsa) skrev 2020-11-26 08:54:05 följande:

    Jag har tre barn med min ex make. Vi gick isär i samförstånd. Vi drev familjen AB i 15 år och tappade bort varandra på vägen helt enkelt. Vi är vänner, har barnen varannan vecka och har nya relationer idag men inte fan letade varken han eller jag efter en ny morsa eller farsa till barnen UTAN en partner.


    "Tappade bort varandra" ett finare ord för jag orkade inte kämpa för o hålla ihop mitt förhållande, jag såg bara problem och inga lösningar! Jag är mer normal än dig, jag tycker synd om dina barn och hur som kommer bli pg.a ditt beslut av att ge upp så lätt. Men det fattar du väl inte för du har ju din nya snygga partner... Kul :)
  • Anonym (Herxesbraxus)
    Anonym (Elsa) skrev 2020-11-26 09:00:44 följande:

    Här kom det ja...du har andra bekymmer. Det märktes tydligt. Åk till psykakuten. Kräv hjälp så kommer du art må bättre snart. Självmord är en permanent lösning på ett tillfälligt problem.


    Mina bekymmer bottnar inte i mig själv... Utan att jag inte kan komma längre, för ingen framtida partner låter mig finna lycka och andra människor förstår mig inte. (Jag är för smart förmodligen och ser saker precis som dom är, vågar vara öppen med det och får skit tillbaka)

    Jag har ett IQ på 150 ich btw så det är inte att jag är dålig på problemlösning.
Svar på tråden Är det så svårt att hitta en tjej?!