Inlägg från: Anonym (Nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyfiken)

    Sambo vill att jag röker

    Hej Fröken och ni andra som börjat röka i vuxen ålder.

    Jag har följt tråden med intresse då jag själv har en fetish liknande flera av era män och jag har några frågor eftersom jag ska försöka få min fru att börja röka.

    *Ångrar ni att ni började eller hade ni gjort om samma resa idag? Svara görna med förklaringar varför.

    *Har ni några tips på vad jag kan göra för att få henne att röka?

    *Vad är det för er tjejer som gör sexet bättre när ni röker?

    Tacksam för svar

  • Anonym (Nyfiken)

    Hon fest-/semesterröker ibland men bara något enstaka bloss och jag vill ju, som din sambo, att hon ska vardagsröka (behöver inte vara mycket) och ha egna cigaretter för att jag riktigt ska gå igång (hon får gärna säga att hon "är så j-a röksugen" som du gör.(Låter lite knäppt men så är det).

    Några frågor till:

    Tycker du numera att hans rökning är sexig och går igång på det?
    Är det bara du som röker när ni har sex eller gör även din sambo det? (verkar ju som du fått till detta bra även om du vara tveksam i början) - vad mer exakt gör du?

    Jag har nämnt detta för henne tidigare men verkar inte ha nått fram (vet inte exakt vad din samo sa men det funkade ju på dig). Jag tror jag ska köpa ett paket av annat märke än mina och samtidigt försöka vara tydlig med mina behov och hoppas på förståelse.

  • Anonym (Nyfiken)

    Hej,

    Tack för svaret.

    Hon är inte direkt antiröksre och feströker ibland. Snyltar dock alltid, vägrar köpa egna.

    Du skrev att du föreslagit att ni/du skulle röka när ni har sex men att ni inte röker inne?hur funkar det och vad exakt gör du? Förstår om du inte vill dela med dig men verkar helt underbart i mina ögon!

    Hur gammal var du när du tog upp rökningen?

  • Anonym (Nyfiken)

    Glömde skriva att jag smygröker morgon, kväll och helger men blivit mer under semestern och med hemarbete senaste året. Hon accepterar detta men vill att jag slutar. Njuter också för mycket för att avstå

  • Anonym (Nyfiken)

    Tack för svaren,

    Någon som har någon annan några ideer som jag kan använda här?

    Om någon av er tjejer kan dela med er av det positiva ni känner med att röka i samband med sex eller i vardagen hade jag varit tacksam????

    Försöker hitta rätt infallsvinkel inflr samtalet jag tänker mig ha med min fru.

  • Anonym (Nyfiken)

    Det måste ju bli MYCKET sex för att ett behov ska uppstå kan jag tänka och eftersom hon nog aldrig skulle röka inne kan det bli svårt men allting går om man bara vill????????

  • Anonym (Nyfiken)

    Tack för era förslag.

    Har köpt ett paket lite svagare än mina och får jobba fram en plan utifrån det. Det är inte slim och får prova det om dessa inte funkar. Lite vin och lite charm kan ju hjälpa????

  • Anonym (Nyfiken)

    Jag beundrar också på något sätt också det du gjort????

    Känner du dig sexigare nu pga att din sambo tycker det eller tycker du att tjejer/killar som röker är sexiga (på ett sätt du inte tyckte tidigare)?

  • Anonym (Nyfiken)

    Tror du att en del av orsaken till att du började röka som vuxen (och vill fortsätta) faktiskt har med att du själv tycker det är sexigt med tjejer som röker?

Svar på tråden Sambo vill att jag röker