Inlägg från: Anonym (Been there, are there) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Been there, are there)

    Sambo vill att jag röker

    Anonym (Fröken) skrev 2020-12-26 13:43:16 följande:

    Om sanningen ska fram så trivs jag redan lite för bra med det även utan sambons närvaro


    Hur ser dina rökvanor ut nu? :) Fått många förvånade blickar av vänner och i vardagssituationer? Funkar det bra ihop med sexet?
  • Anonym (Been there, are there)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-12-30 22:42:11 följande:

    Ska jag vara ärlig så ligger jag nog på ett halvt paket om dagen. Inte för att jag är beroende eller för att behaga sambon utan för att jag älskar att ta en cigg! Vi myser som aldrig för både med och utan cigg. Har inte behövt va så öppen med det då vi lever ganska isolerat liv nu pga covid.


    Då får du väl se ditt träningsläger som lyckat, du verkar ju ha blivit helt bekväm med rökningen. Kör du fortfarande svaga Blend eller har du hittat andra cigg som du gillar bättre? Röker din sambo också nu eller är han fullt nöjd med att du börjat?
  • Anonym (Been there, are there)
    Anonym (Fröken) skrev 2021-01-23 07:14:18 följande:

    Ja jag trivs väldigt bra med att röka! Har nog blivit mer än vad det va tänkt men får skylla på att jag jobbar hemifrån just nu.

    Har inte berättat för min familj att jag röker. Men för lite vänner. Kan ev ha bjudit på cigg till en fd rökare, får se hur länge hon är fd rökare till. Jättedumt jag vet!


    Haha! Du är ju för skön ändå :) För mindre än två månader sedan var du orolig för att det skulle se löjligt ut när du rökte, nu drar du i dig ett paket om dagen. Nu lär iaf ingen se att du är nybörjare. Vad gillar du bäst med att vara rökare? Och vilken är din favoritcigg under dagen? Jag har flera. Morgonciggen, ciggen till kaffet, ciggen efter maten, cigg under och efter sex....
  • Anonym (Been there, are there)
    Anonym (Fröken) skrev 2021-03-17 23:13:42 följande:

    Sånt går ju ändra på har jag blivit varse


    Härligt att höra ändå att du stortrivs som rökare. Vad gillar du mest med din nya vana?
  • Anonym (Been there, are there)
    Anonym (Johanna) skrev 2021-03-30 02:52:05 följande:

    Fyfan.. tänker bara på hur hemskt det måste lukta hos er som brukar ha kvinnor som röker inne eller ni själva. Hur kan man ens gå igång på det när det stinker instängd rök? Är själv rökare men det stinker ju apa hemma hos dom som tar ett bloss inne då och då. Omoget och ohälsosamt.


    Aldrig någon som kommenterat att det skulle lukta rök hemma hos oss. Förutom i samband med nämnda ämne så röker vi aldrig någonsin inomhus.
  • Anonym (Been there, are there)
    Anonym (Johanna) skrev 2021-03-30 23:13:14 följande:

    Förlåt "påhoppet".. Vet som sagt bara att det stinker rök hos vissa som inte ens är beroende. Dock har jag inte frågat dom om det är något dom gör regelbundet eller om dom tänder till det vid sex. Dock! Så måste jag tillägga att det är najs att ta en paus och gå ut och röka tillsammans. Dock inget jag kanske går igång på eller min sambo heller men att "pausa" utomhus med en cigg och ha stämningen uppe brukar innefatta en hel del med ciggen i käften.

    Omoget skrev jag för jag tycker inte det är så svårt att bete sig :D

    Men ber om ursäkt.. hade nog inte fått något på länge ;)


    Det är lugnt, men fint av dig att be om ursäkt :) Tack!

    Fattar vad du menar, jag var ju ickerökare ett antal år som ung vuxen och inpyrd röklukt är verkligen inget älsklingsdoft....

    Ja, jag kan tillägga att vi alltid går ut och röker tillsammans efter sex.
  • Anonym (Been there, are there)
    Anonym (Fröken) skrev 2021-04-14 22:11:56 följande:

    Ja det är samma för mig. Kan räcka med att jag bara säger att "jag är så jävla röksugen" eller "nu måste jag röka"

    Härom kvällen satt vi ute på vår altan och drack lite vin och rökte när jag blev lite mys sugen så gränslade jag honom samtidigt som jag rökte. Han blev stenhård på två kyssar, slutade med att jag red av honom och rökte samtidigt. Va galet bra!


    Hej TS!

    Nu har det väl gått något halvår eller så. Hur går det för dig? Trivs du som rökare även i alla vardagssituationer eller har du upptäckt några nackdelar? Lyfter det fortfarande sexet? Vore spännande med en uppdatering :)
  • Anonym (Been there, are there)
    Anonym (Fröken) skrev 2021-07-08 21:02:10 följande:

    Nämen hej! Jo men jag får väl allt klassas som rökare numera. Blir iaf ett paket om dagen. Röker numera helt öppet och trivs med att vara rökare. Har svårt att se mig sluta även om jag o sambon delade på oss.

    Sexet är fortfarande himmelskt även om jag inte alltid röker. Men händer att jag gör det o då tycker jag att det även ger mig en ganska optimal njutning.


    Tack för uppdateringen :) Tråkigt att ni gått isär, eller inte? bara du vet.

    Förstår att du röker helt öppet, blir jäkligt meckigt annars och kommentarerna man får i början är det bara att tugga i sig. Och ja, det är lätt att trivas med att röka även om man vet om hälsoriskerna. Jag vill verkligen inte vara mina cigg.
  • Anonym (Been there, are there)
    Anonym (Fröken) skrev 2021-07-08 23:14:52 följande:

    Oj uttryckte mig slarvigt. Vi är tillsammans fortfarande menade bara att jag inte skulle sluta röka även om det hade tagit slut.

    Hur mkt röker du?


    Aaah? nu läste jag igen och jag misstolkade det du skrivit. Så bra :)

    Två paket brukar räcka nästan tre dagar så det landar väl på 14-15/dag i snitt. Lite färre på vardagar och lite fler på helgerna. Kan bara röka på lunchrasten på mitt jobb eftersom vi har något som kallas rökfri arbetstid.
  • Anonym (Been there, are there)
    Anonym (Fröken) skrev 2021-07-09 15:28:43 följande:

    Okej tur för mig att vi inte är en rökfri arbetsplats. Har på tok för dålig själv disciplin för o klara det


    Ja, vissa stressiga dagar är det tufft men samtidigt blir även det en vana. Kan dock lova att röksuget är på max när det är dags för lunch eller dags att gå hem.
Svar på tråden Sambo vill att jag röker