Inlägg från: barntokiggg |Visa alla inlägg
  • barntokiggg

    Nybliven mamma och vill flytta hem :(

    Hej!

    Är i liknande sits som dig så förstår dig till 100%. Har en 5 månader gammal son och bor 80 mil från min familj (mamma, pappa, systrar och bästa vän). Flyttade efter studier ner till min (nu) sambo till hans hemstad för ca 3 år sedan. Saknar så att vara nära min familj, nu mer än någonsin.

    Vi pratar ofta om att flytta upp till min hemstad och har planer på det, men det går segt med stora beslut och grejer att ta tag i med att sälja hus som vi behöver renovera lite först, hitta nya jobb osv och behöver verkligen min familj nu mer än någonsin. Hans mamma och pappa har jag inte den möjligheten att bara åka till om jag behöver hjälp eller några speciellt nära vänner som jag skulle kunna söka sällskap/hjälp ifrån när det behövs, särskilt med tanke på rådande situation. Blir så ledsen när jag tänker på all hjälp och stöd jag hade kunnat fått uppe med mina nära om vi hade bott där då sambon jobbar mycket och han egentligen är den enda jag har här.

    Trådstarten är ju några veckor gammal men tänkte ändå att jag ville skriva då jag såg den och änkte att det skulle kunnat vart jag som startat den, haha. Om du vill får du gärna skicka privat meddelande, om du skulle vilja prata lite. När vi ändå är i liknande sitsar :) Kram på dig!

Svar på tråden Nybliven mamma och vill flytta hem :(