• Mimosa86

    Sambons släkting är alltid taskig mot mig

    Anonym (Ledsen) skrev 2020-11-28 15:54:20 följande:

    Sambon har enbart beredskap, så han inte kanske inte ens behöver åka iväg och jobba. Mina föräldrar har träffat henne en gång och de tyckte hon var lite dryg och tråkig. Sambon ser hennes beteende, men tycker att jag ska vara trevlig mot henne så det kanske blir bättre. Hon pratar väldigt mycket med honom när vi väl träffas så han tycker inte det är något att göra en stor grej av.

    Jag blir alltid jättenervös när vi ska träffa henne, vilket är synd. Jag tycker väldigt mycket om sambons pappa som brukar prata på med mig, skratta åt mina skämt och är som en normal person. Hon sitter där och ser sur ut varje gång jag öppnar munnen och berättar något.


    Fast om hon hyllar honom till skyarna så har han ju en auktoritet och respekt hos henne. Alltså är det ju ett ypperligt tillfälle att hon säger till henne när hon är elak eller pratar allvar med henne. Att han accepterar att hans partner blir kränkt tycker jag väldigt märkligt. Man kan vara tydlig och säga ifrån utan att vara otrevlig. Dags att han står upp för dig
Svar på tråden Sambons släkting är alltid taskig mot mig