Inlägg från: Anonym (A) |Visa alla inlägg
  • Anonym (A)

    Knöl i bröstet, hjälp

    Mantrasina skrev 2020-11-29 10:26:45 följande:
    Jätteviktigt att INTE tänka att man ska låta bli att belasta vården. Skulle det vara nåt som behöver behandlas kan det betyda skillnad mellan liv och död (att bli helt botad och att faktiskt inte kunna hejda sjukdomen), vilket vi som arbetar inom cancervården ser händer nu iom pandemin när folk inte säker vård på grund av att de antingen tror att all vård handlar om Covid nu, eller att man inte ska besvära/belasta i onödan.

    Bra att du söker, det är säkert inget farligt. Trots allt är det väldigt ovanligt med bröstcancer i så ung ålder!

    Mvh Cancersjuksköterskan
    +1
  • Anonym (A)
    Anonym (Orolig) skrev 2020-12-08 17:38:20 följande:
    Tack snälla ni underbara som svarat i denna tråden, tog mitt förnuft till fånga och ringde vc i måndags. Fick en tid samma dag och läkaren kände på knölen som är ca 0,5 cm. Han trodde absolut att den är godartad med skickade en remiss till mammografi för säkerhets skull. Kommer dock dröja någon/några månader eftersom jag inte är i högsta prioritet men känns ändå skönt att det kommer kollas upp ordentligt : )

    Jag fick min ''vanliga'' läkare, som jag vart hos två gånger innan och känner för första gången att jag träffat en läkare som tar mig på allvar och faktiskt vill hjälpa sina patienter.

    Kommer hädanefter kolla upp knölar samt rekommendera mina nära och kära att också göra det, tack vare er <3
    Vad bra
Svar på tråden Knöl i bröstet, hjälp