Inlägg från: Anonym (Aldrig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Aldrig)

    Jag har samliv för husfriden

    Nej. Jag behöver aldrig ställa upp. Jag tycker om sex och tycker om att ha sex med min sambo. Hade jag inte velat ha det så hade jag inte velat vara i detta förhållande, för mig är sex en viktigt del i vårt samliv. 

    Jag tycker det är så ledsamt och sorgligt att läsa att så många människor, speciellt kvinnor, är i förhållanden där de ställer upp eller inte njuter alls av sexet och har det mest för att inte skapa konflikter i förhållanden. 

  • Anonym (Aldrig)

    När jag läser sådana här trådar så gör det faktiskt lite ont i hjärtat, att det finns folk som faktiskt är med en annan människa men samtidigt "ställer upp". 

    Det är något sorgligt över det. Att man är med en människa som man inte vill ha fysiskt umgänge med. Det är något jag själv befarar, att jag en dag ska vakna upp och inse att min sambo inte har rört mig på veckor eller månader. Att han inte finner mig attraktiv och mestadels känner att det är hans plikt att vara intim just för att vi är i ett förhållande. 

  • Anonym (Aldrig)
    Ekdahl skrev 2020-12-18 11:50:04 följande:
    Det som är sorgligt är att vissa är så egoistiska att de inte ens kna ha sex med sin partner för att tillfredsställa dens behov.

    I en relation ställer man självklart upp för varandra. Om hon är sugen på sex så får hon alltid det oavsett om jag är sugen eller inte. Så det ska vara.
    Det ena utesluter inte det andra. Ja, det är sorgligt men det är ännu mer sorgligt att man lever i en relation där man känner att man måste ställa upp för att det inte ska bli gnäll/sura miner. 
Svar på tråden Jag har samliv för husfriden