Inlägg från: Anonym (skärp dig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (skärp dig)

    Snälla använd munskydd

    hawthorne skrev 2020-12-21 10:13:31 följande:
    Du har fel.
    Helt enkelt för att tyg inte skyddar mot virus.
    Ska tyg skydda måste du ha 6-12 lager tyg och då är det så tätt att du inte kan andas. Så tyg skyddar inte.

    USAs lag är ett spel för gallerierna och det vet alla som har ett hyfsat källkriutiskt tänkande, som inte enbart går på populism.
    I USA räcker det med vilket tyg som helst över ansiktet, en scarf eller vante, det spelar ingen som helst roll vad det är, bara ATT det finns. Det skyddar inte heller.

    För det är så här. Ska man försöka göra något åt pendemin så måste man göra rätt. ATt b ara göra något för att göra så blir det ofta fel. Som att ha tygmunskydd. Det ÖKAR smittspridningen eftersom folk TROR att de skyddar och så tar de lite större risker, tvättar inte händerna osv.
    Om du har byxor när du pissar på dig så stannar pisset mestadels i dina byxor. Har du inte byxor så hamnar allt kiss på marken eller duschar ner den du står bredvid. Ungefär likadant funkar droppsmitta. 
  • Anonym (skärp dig)
    Anonym (Y) skrev 2021-01-01 00:23:03 följande:
    TS säljer kanske munskydd...
    Räcker att titta på Finland. Man gick ut med kraftig rekommendation för några veckor sedan och antalet smittade ( som var lågt från början jämfört med Sverige ) minskade snabbt med nästan hälften. 
  • Anonym (skärp dig)

    Finland har minskat sina smittade med över hälften sedan den kraftiga rekommendationen om munskydd kom för några veckor sedan. Och då hade vi inte speciellt många smittade till att börja med. Jag måste verkligen fråga, skäms ni inte? Sverige är ett riktigt svart jäkla får med alla sina döda i covid,  men ingen verkar liksom reagera. Skäms ni inte, på riktigt??

Svar på tråden Snälla använd munskydd