Inlägg från: Anonym (men skärpning!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (men skärpning!)

    Snälla använd munskydd

    Masks fail to filter virus - WA AchieversMen skärpning! När till och med den danska maskstudien kom fram till att de inte fungerar tycker man att fåren borde vakna. 
  • Anonym (men skärpning!)
    Anonym (realist) skrev 2021-01-11 10:55:36 följande:

    Eftersom munskyddens primära funktion är att skydda andra ifrån presymptomatisk och asymptomatisk smitta så spelar det inte så stor roll att många inte kan använda munnskyddet rätt.

    Det spelar mindre roll att dom kontaminerar munskyddet eftersom det inte påverkar hur munskyddet skyddar andra. Skulle alla göra rätt så skulle det bli effektivare men det betyder inte att munskydd inte skulle fungera trots att många gör fel.

    Munskydd fungerar. I Asien och i Finland och Norge. Varför är svenskar så otroligt dumma så att dom inte klarar av att använda munskydd rätt?


    Sowwy, asymptomatiska smittar inte:

    www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

    Masker funkar inte i asien heller, folk petar sig i ansiktet, äcklar sig med skydden och återanvänder dem. De är bara lite mer vana vid auktoritär styrning...
  • Anonym (men skärpning!)
    Anonym (Maria) skrev 2021-01-10 06:54:14 följande:

    Ja precis, det är vad jag säger också. Eller skrivit rättare sagt tidigare. Men visst har TS rätt i om alla gjorde det korrekt så kan det ha en effekt i kombination med alla andra åtgärder och restriktioner ute bland allmänheten.

    Om då... Där är lilla problemet då...


    Bästa var ju den engelska politikern(verkar ha varit Führer Dorries) som satt och putsade glasögonen med sitt munskydd Fångades på kamera under en debatt.
  • Anonym (men skärpning!)
    Anonym (realist) skrev 2021-01-12 07:39:44 följande:
    Bevisligen fungerar det bättre i Asien. Länder som Taiwan, Korea och Japan är betydligt öppnare än Sverige.

    Sverige går mer och mer över till lockdown, och har mycket strängare restriktioner än grannländerna och har haft så i över ett halvårs tid. Men i Finland och Norge har man förstått att munskyudd fungerar.
    Exakt, länderna är öppnare. Det har inget med munskydd att göra. Det har med politiska beslut att göra. Munskydd fungerar ingenstans. 
  • Anonym (men skärpning!)
    Anonym (realist) skrev 2021-01-12 17:18:29 följande:
    Dom är öppnare för att befolkningen inte är idioter utan förstår basal hygien. Dit hör användning av munskydd under en pandemi.
    Med tanke på att de flesta sjukdomar kommer från Kina med omnejd för att de äter allt så är inte hygien deras grej. Detta handlar om politik, inget annat. Munskydd fungerar inte mot minimala coronapartiklar, inte ens om de används rätt. 
  • Anonym (men skärpning!)
    Anonym (realist) skrev 2021-01-13 08:22:33 följande:

    Källa på det? All forskning har visat positiv effekt. Du är en faktaförnekare. Det finns tyvärr flera såna i Sverige än i grannländerna. Därav resultatet.


    Anonym (realist) skrev 2021-01-13 08:22:33 följande:

    Källa på det? All forskning har visat positiv effekt. Du är en faktaförnekare. Det finns tyvärr flera såna i Sverige än i grannländerna. Därav resultatet.


    Tvärtom. Man har vetat länge att masker inte fungerar. Det är, i bästa fall, en talisman.

    jv.dk/artikel/dansk-studie-kan-ikke-bekræfte-at-mundbind-beskytter-mod-smitte

    www.oralhealthgroup.com/features/face-masks-dont-work-revealing-review/

    pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1853618/

    mobile.twitter.com/ianmSC/status/1333851832205012992



    Dessutom så finns det massa , både studier och iakttagelser, som visar att masker är skadliga. Detta vet både forskare och politiker. Vilket också är förklaringen till att det ser ut så här:

  • Anonym (men skärpning!)
    Anonym (. 2) skrev 2021-01-13 09:59:25 följande:

    Källa på ditt påstående tack.


    studien i mitt senaste inlägg är anledningen till att en del kirurger inte längre använder mask.
    Sogol skrev 2021-01-13 09:55:33 följande:

    Nej har svårt att andas med munskydd. Det finns dessutom läkare som är emot munskydd.


    Exakt. Det finns massa studier på att masker är farliga. Det minskar syreupptagningen(vilket man sett hos just kirurger) och det är aldrig bra. Man ska inte andas in sin egen skit om och om igen, man inhalerar plastskit från masken, den skapar hudproblem, gör att folk pillar sig i ansiktet(dvs mer smitta), det finns undersökning som visar att den skapar psykiskt lidande hos barn etc.
Svar på tråden Snälla använd munskydd